Milica Pavlović napravila potpuni "haos" u Osijeku, u hali bilo 3000 ljudi: Pohvalio je i Tonči Huljić

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Milica je u poslednjih nedelju dana imala uspešne nastupe u Šibeniku i u Zagrebu, a ona je pevačica iz Srbije koja "drži rekord" u tim klubovima

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović nastupila je prethodne noći u Osijeku, gde se tražila karta više.

Hala u kojoj je pevala bila je dupke puna, a prisustvovalo je 3000 ljudi. Snimci na društvenim mrežama govore koliko je atmosfera bila neverovatna.

Publika je uglas pevala Miličine pesme, a kada je usledio hit "Provereno", ceo prostor je "zagrmeo". Snimak tog prizora podelila je i Pavlovićeva na Instagramu. 

- Osijek, hvala! Volim vas sve - napisala je Milica u opisu videa, i ostavila tri emotikona srca.

Organizatori su Pavlovićevoj poklonili buket cveća, a u jednom trenutku joj je neko bacio i brushalter na binu.

Milica je u poslednjih nedelju dana imala uspešne nastupe u Šibeniku i u Zagrebu, a baš ona je pevačica iz Srbije koja "drži rekord" u tim klubovima.

Podsetimo, gradonačelnik Pule Filip Zoričić i gradonačelnik Osijeka Ivan Radić otkazali su koncert na kojem je trabalo da nastupaju Duško Kuliš, Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba i Zorana Mićanović, a tim povodom se  za Telegraf.rs oglasio se Tonči Huljić koji je gradonačelnike nazvao "šerifima", a njihovu odluku je okarakterisao kao glupu,ali je istakao i da je Milica Pavlović napravila sjajan koncert u Osijeku.

- Toliki nosens (glupost prim.aut). To su neki šerifi koji se tu nešto pitaju krenuli da sprovode. Prvo gradonačelnik Pule pa je od njega video i gradonačelnik Osjeka. Videla žaba gde se konj potkiva pa i ona podigla nogu. Juče je Milica Pavlović napravila sjajan koncert u Osjeku. Ništa oko čega bismo trebali da se brinemo. Svako dobro - rekao je Tonči za Telegraf.

Jedan od snimaka sa Miličinog nastupa u Osijeku pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Kristijan Golubovic kao vitez

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA