Starleta pronađena mrtva u kanalu je bila Dalilina drugarica: Poznati pevač naveo da se plašila da će je ubiti

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Slađa se pojavila u jednoj epizodi serije "Lud, zbunjen, normalan", a snimila je i duet s Ivanom Ivanovićem Đusom "Silikoni i kubici"

Starleta Slađana Guduraš doživela je veoma tragičnu sudbinu kada je pronađena mrtva u kanalu u nasilju Kuzmin, decembra 2014. godine.

S obzirom na to da je javnost bila u šoku nakon njene smrti, pojavile su se i razne spekulacije, a tiču se uzroka njene smrti.

Neki navode da je umrla zbog ljubavi prema opasnim momcima, drugi zbog elitne prostitucije, ali jedno je sugirno, obdukcija je pokazala da su uzrok smrti višestruke povrede koje su nastale nakon sletanja njenog automobila u kanal.

- Trećeg i četvrtog decembra nas dvoje smo prespavali u jednom hotelu u Sarajevu i tada mi je rekla da se plaši za život jer ima osećaj da je neko prati i da će je ubiti. Od svojih prijatelja koji su inspektori tražila je obezbeđenje. Kao da je prizvala smrt. Nije želela da izlazi po restoranima jer se bojala da joj ne naude - rekao je Miki Mećava jednom prilikom.

Ono što mnogi nisu znali jeste da je Slađa bila veoma bliska sa Dalilom Dragojević. Kao i da se pojavila u jednoj epizodi serije "Lud, zbunjen, normalan", a snimila je i duet s Ivanom Ivanovićem Đusom "Silikoni i kubici".

Kako su mnogi tada naveli, njena majka je pokušala samoubistvo nekoliko godina nakon njen smrti.

Video: Zatekli smo napušteni dečiji tricikl ispred kuće nestale Beograđanke Ane u Bostonu

(Telegraf.rs)

Video: "Istina, preslikana je tata!": Katarina Lazić ponosno o prinovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA