Goca slomljena na pomenu Šabanu Šauliću: Beli venac i suze na Novom groblju, Ilda i Mihajlo nisu došli

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Uz Gocu je sve vreme bila najstarija ćerka Sanela i unuk Luka Adžić dok Ilda i Mihajlo ne prisustvuju pomenu

Porodica i prijatelji kralja narodne muzike Šabana Šaulića okupili su se danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju da mu još jednom odaju počast.

Naime, danas se navršava četiri godine od kada je poginuo kralj narodne muzike Šaban Šaulić u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj.

Prva je na groblje stigla Goca Šaulić, supruga preminulog pevača, a ubrzo nakon nje stigli su i kumovi Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš koji su na grob položili venac belog cveća.

Uz majku je sve vreme najstarija ćerka Sanela i unuk Luka Adžić dok Ilda i Mihajlo ne prisustvuju pomenu, prenosi "Kurir".

Naime, Ilda se nalazi u Americi, dok je Mihajlo u Cirihu gde radi kao srpski konzul, pa je bez njega došla njegova supruga Marina.

Goca Šaulić se rasplakala kada je videla kumove.

Na groblje su došli i suprug Šabanove ćerke Sanele Zoran Bata Mirković, brat Hasan Dudić, veliki prijatelj i dugogodišnji saradnik Rade Vučković, Ljubiša Tumbaković, doktor Milovan Bojić i drugi.

Podsetimo, u znak sećanja na tragično nastradalog pevača, porodica će danas objaviti pesmu koju je otpevao a nije stigao da je predstavi publici.

Video: Ilda Šaulić mazi grob svog oca: Šabanova ćerka tuguje za njim, emotivna scena na godišnjem pomenu

(Telegraf.rs)

Video: "Istina, preslikana je tata!": Katarina Lazić ponosno o prinovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA