Anina kuma otkrila njihovu tajnu šifru, pa progovorila o tužbi: "Dogovorile smo se da kad joj je teško..."

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

- Ja sam joj bila podsetnik da ostane jaka - rekla je ona

Zadrugarka Ana Ćurčić je sinoć imala žičnu svađu sa bivšim suprugom Zvezdanom Slavnićem, nakon čega je uporno dodirivala crveni konac, što je zbunilo mnoge.

Sada je njena kuma Milena Kačavenda otkrila da je to njihova tajna šifra, kao i da je kontaktirala advokate zbog cele situacije sa Marijom Kulić.

- Videla sam, brojanica je dogovor između nas, kad god da bude teško da je dira. To je crveni končić osvešten na Isusovom grobu, 40 pravoslavnih sveštenika ga je osveštalo. Ja sam vezala njoj na ruku, ona meni, to joj je amajlija da ostane jaka. Videla sam da taj konac ne dodiruje, ali kad je bio Zolin rođendan, podsetila sam je na crveni konac i vidim da razmišlja. Pokušala sam da objasnim to u medijima, nakon teatralnog ulaska počela je drugačije da se ponaša zbog njegovog psihološkog zlostavljanja. Ja sam joj bila podsetnik da ostane jaka. Krajnje je vreme da progovori o njemu i šta je sa njim prošla, on to nije zaslužio. Čuva njega od njega samog, a nema potrebe - rekla je Milena.

Marija se izjavila da je Ana bila u vezi sa kriminalcima nakon čega je rekla svojoj kume da podnese tužbu.

- Advokate sam već kontaktirala, obavestili su me Anini fanovi. Pozvala me je direktno u programu, tako da je advokat već obavešten o tome i tužba će biti podneta u ponedeljak - izjavila je Milena za Pink.rs.

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA