Lepa Brena emotivnom porukom na Dan zaljubljenih održala važnu lekciju o ljubavi i poštovanju: "Rast u dvoje"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Komentari ispod objave samo su se nizali, a lajkovale su i mnoge poznate ličnosti

Folk zvezda Lepa Brena i bivši teniser Slobodan Boba Živojinović, imaju jedan od najskladnijih brakova na domaćoj javnoj sceni, koji traje preko tri decenije.

Naime, Brena je u više navrata isticala da oni jednom drugo svakodnevno obasipaju ljubavlju i pažnjom, a pevačica je to učinila i ovoga puta.

Ona se oglasila na svom Instagramu i otkrila šta je to što veže nju i Bobu toliko godina, a poruka je dodatno emotivna budući da je danas Dan zaljubljenih.

- Ljubav je spoj brige, posvećenosti, znanja, odgovornosti, poštovanja i poverenja! Kada su dve osobe svesne da ne mogu i ne treba da menjaju drugoga, ali da uvek mogu pomoći drugome da smogne snagu da napreduje i bude bolji, e tada se desi rast. Rast u dvoje, kao individua ali i kao para. Tada se desi da zavoliš drugu osobu onakvu kakva je, a prihvatiš sebe onakvim kakav si. Zaista je istina da je podrška u životu jako važna, da vas neko voli baš kakvi jeste. Istina je da ti sigurnost daje tvoje utočište. Boba i ja smo se upoznali pre 35 godina i sve to vreme jedno drugome smo dom, sigurno mesto na koje možemo doći onakvi kakvi smo i na kom nas niko ne preispituje. Ljubav je veća kada se deli, brinite jedni o drugima, verujte sebi da biste verovali i drugima, poštujte se i interesujte se jedni za druge. Svaki dan - napisala je Brena i dodala emotikone srca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Komentari ispod objave samo su se nizali, a lajkovale su i mnoge poznate ličnosti.

Mnogi su istakli da je objava Lepe Brene sve ono što treba u toku današnjeg dana da se pročita, jer, nikakvi pokloni, skupoceni nakit i odeća, ne mogu da zamene pažnju i ljubav koja se iskazuje delima.

Video: Brenin sin pokazao deo luksuznog stana od 600.000 evra: Pogled fenomenalan

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • uvozimo praznike

    14. februar 2023 | 22:37

    kad nemamo svoje slavimo tudje noc vestica , crni petak, sveti patrik , sveti valentin, kineska nova godina, ...

  • iotacbisine

    14. februar 2023 | 23:20

    Konkretan primer da dve vere ,Muslimani i Srbi ,mogu u ljubavi dugo i uspešno na radost svih ,posebno onih koji žive pored njih i od njih.

  • Jova

    15. februar 2023 | 07:50

    Na nasim prostorima od Vardara pa do Triglava zivi oko 2 miliona ljudi koji su u mesovitim brakovima ili poreklom iz mesovitih brakova. Ja sam na primer treca generacija u mesovitom braku, a kako stvari stoje bice i moja deca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA