Baka Prase izgovorio nešto što niko nije očekivao: "Ja cu sa njom provesti ostatak svog života, drago mi je"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Baka je uputio emotivne reči svojoj devojci Anji Blagojević

Turbulentan odnos Bake Praseta i njegove devojke, influenserke Anje Blagojević, od početka je komplikovan, ali čini se da par polako uplovljava u mirnu luku.

Naime, Bogdan je nedavno imao lajv budući da je dosta aktivan na društvenim mrežama i tom prilikom je otkrio pojedine detalje iz privatnog života.

Jutjuber je odgovarao na pitanja fanova, a u jednom trenutku mu je postavljeno pitanje i kada planira da oženi Anju.

- Kada ćeš oženiti Anju, mislim da, od kad ti je donosila breskve, znaš da je ona ta - glasilo je pitanje za Baku, a on je dao veoma iskren i emotivan odgovor.

- Ma znam brate da je ona ta, je**te. Ja sam se pomirio sa tim, ja cu sa njom provesti ostatak svog života, to je meni jasno i drago mi je zbog toga - rekao je Baka u emotivnom video snimku koji je završio na TikToku.

@ticulicadzouuns ona sija bre covece #bakaprase #bakapraseflex #anjablaa #balkan #fypシ #foryou #viral ♬ kao kokain - 𝐁𝐋𝐗𝐍𝐂𝐎𝐑𝐄™

Mnogi su se zapitali kako li će Anja reagovati na ove emotivne reči, budući da je ovo jedan od retkih trenutaka kada je Baka emotivan u javnosti.

Podsetimo, Baka i Anja su se nedavno uselili u svoj stan u naselju Beograd na vodi, a nedavno su pokazali i kako provode svoj dan. Njihovi fanovi su prvi put imali prilike da vide i kako izgleda jedna od najluksuznijih zgrada u pomenutom naselju.

Video: Anja Bla čekala Baku da se probudi, pa ga povela u teretanu: Dok ona trenira, on posmatra poze

(Telegraf.rs)

Video: Miki Ðuričić krstio sina Arsenija i proslavio mu prvi rođendan: Osvanuli porodični kadrovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA