Sergej Trifunović uzeo telefon momku iz publike i bacio na pod: Skandal u hrvatskom gradu

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Publika je na predstavi navodno neprestano pravila galamu, što je smetalo glumcima, a najviše Sergeju

Glumci Voja Brajović i Sergej Trifunović gostovali su u Rijeci povodom predstave "Voz" u kojoj igraju, ulaz je bio besplatan, ali je predstavu obeležio i jedan manji incident, pišu hrvatski mediji. 

Naime, jedan od muškaraca u publici nije prestajao da "petlja" po svom mobilnom telefonu, pa je Trifunović prekinuo predstavu, prišao mu i oduzeo mobilni, prenosi Jutarnji.hr.

Ovo je potvrdilo i nekoliko ljudi koji su bili na predstavi, navodi se dalje na pomenutom portalu.

Publika je navodno neprestano pravila galamu, što je smetalo glumcima, a vrhunac je bio muškarac koji nije ispuštao svoj mobilni, što je dodatno izrevoltiralo glumca, navodi portal Večernji hr.

Trifunović je dečku iz publike prišao i oduzeo uređaj, bacio ga na pod, a dobio je i aplauz zbog toga.

- Sergej Trifunović se više puta u toku predstave osvrtao na kašalj iz publike, jer prosto nije bilo moguće ignorisati ga. U jednom trenutku je osobi u prvom redu poručio da "slobodno otvori bombonu jer im nimalo ne smeta", a zatim i publici rekao neka samo oni pričaju, jer nema smisla da se sa njima nadglasava. Dok je kružio po parteru, momku koji ga je vrlo očigledno fotografisao i snimao, oduzeo je mobilni, bacio ga na pod i zaradio aplauz - prenosi Večernji list reči gledalaca.

Sam Trifunović je kasnije komentarisao da mu je "malo falilo, jedno pet puta" da predstavu prekine, ali dan kasnije je nakon izvođenja predstave u Zagrebu zahvalio publici za "najfantastičniji doživljaj koji je imao na sceni", navodi ovaj portal.

Mi smo ovim povodom kontaktirali glumca Voju Brajovića, koji je delio scenu sa Trifunovićem, da nam kaže šta se tu zapravo desilo, ali se glumac na broj poznat redakciji nije javljao.

Video: Sad je nema, i to je nezgodacija: Voja Brajović se oprostio od Milene Dravić rečima Dušana Makavejeva

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA