Baka Prase šokirao izjavama o zemljotresu u Turskoj: "Neću da doniram, jel ste vi svi kolektivno oboleli?"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 64

Baka Prase je istakao da mu je krivo zbog svega što se izdešavalo, ali je rekao da nikakva donacija ne dolazi u obzir

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ponovo je šokirao pratioce na društvenim mrežama zbog svojih stavova koje iznosi javno.

Naime, kontroverzni Jutjuber dotakao se stravičnog zemljotresa koji je pogodio Tursku i Siriju pre nekoliko dana, a u kojima je nastradalo više od 12.000 ljudi.

Bogdan je istakao, u jednom od svojih lajvova, da ne želi da donira novac za pomoć žrtvama, budući da su pobili naš narod.

- Lik se ispucao: Doniraj Turskoj! Evo, samo još jednom da nam pobiju ceo narod, buraz i tad ću im da im doniram. Daj žiro-račun, brate, da dođu da nas porobe na još 400 godina, buraz. Šta je lik ispucao, brate - počeo je šokantno izlaganje Baka Prase.

On je istakao da mu je krivo zbog svega što se izdešavalo, ali je istakao da nikakva donacija ne dolazi u obzir budući da ne oseća ljubav prema Turskoj zbog svega iz prošlosti.

@kliperator_mc Ceo video na mom yt kanalu! #fyp #fypシ #fy #foryou #foryoupage #viral #viralvideo #bakaprase ♬ som original - 🎧

- Ja prema Turskoj nemam nikakvu ljubav. Čak šta više, nemam razloga da ih gotivim 2 posto. A neko priča da doniramo Turskoj. Ja da idem da doniram Turskoj zbog zemljotresa? Saučešće. Krivo mi je, naravno, ne slavim ja, niti se ja smejem. Ali ja da doniram Turskoj? Jer je njima sad teško "kao zemljotres, ludilo sve". Nije da ja neću da doniram samo zbog toga što ja nemam nikakvu ljubav prema Turskoj. Zašto bih ja imao bilo kakvu ljubav prema njoj? Nemam. I neko meni da kaže da ja doniram Turskoj? Jel ste vi svi oboleli kolektivno? - izjavio je Ilić, a nakon ovoga su krenuli negativni komentari njegovih praticala i korisnika društvenih mreža.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Baka svojih kontroverznim izjavama izaziva gnev javnosti.


Video: Evo kako izgleda lokal Bake Praseta nakon Molotovljevog koktela

(Telegraf.rs)

Video: Željko Joksimović, Aca Lukas i mnogi drugi bodre Zvezdu na Marakani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko P.

    9. februar 2023 | 13:11

    Dečko upravu 100% Niste sve napisali što je on napisao na stori. Objasnio je sve lepo u par poruka. A svi ti sto ga napadaju verujem da nisu nikada nikome pomogli, a još manje da doniraju Tursku. Njima ne fali novca niti je iko izjavio da njima treba novac već dobrovoljci za vadjenje iz ruševina.

  • Qwerty

    9. februar 2023 | 14:07

    Ne gotivim lika ni malo ali za ovo je u pravu 1000 %

  • Mićo

    9. februar 2023 | 13:15

    Nije daleko od istine...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA