Oglasila se devojka koja je snimila Petra Grašu kako "grize" obožavateljku za nogu: Ovo je pozadina priče

 
 
 ≫ 
  • 2

Kada se pojavio ovaj snimak, mnoge je iznenadio potez popularnog pevača

Nakon što je sinoć na TikTok objavljen bizarni video u kojem Petar Grašo navodno grize jednu od svojih obožavateljica, oglasila se djevojka koja je vlasnica ovog snimka.

Na društvenoj mreži TikTok sinoć se pojavio snimak u kojem na jednom od nastupa hrvatskog pevača Petra Graše na binu izlazi djevojka, kojoj potom prilazi Grašo spuštajući i hvatajući se za njenu nogu gde u jednom trenutku grize dio njenog tela.

Nedugo nakon toga, oglasila se i vlasnica ovog neobičnog snimka, gde je objasnila da se ne radi o ugrizu već o poljupcu, a kao razlog poljupca na nozi jeste tetovaža ispisanih stihova jedne od Grašinih pesama, koju je pevač odlučio poljubiti.

- To je bilo 16. decembra prošle godine na koncertu u Ljubljani. Snimila sam taj trenutak iako devojku koja je bila s njim na pozornici lično ne poznajem - izjavila je djevojka za portal 24sata.hr.

Navodi da je to učinila zato što je smatrala da će to biti lepa uspomena, a i devojka sa bine je tražila da joj pošalje taj isti snimak. Kada se pojavio ovaj snimak, mnoge je iznenadio potez popularnog pevača, jer je izgledalo kao da je grize. Nedugo nakon toga, snimak je obrisan s profila.

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA