Iznenada preminuo Alen Azarić

 
 
 ≫ 
  • 16

Za jedne kontroverzna ličnost, a za druge osoba kojoj se vjeruje kada je u pitanju alternativno lečenje

Alen Azarić, bivši učesnik rijalitija i lažni iscelitelj protiv kojeg je Tužilaštvo u Beogradu 2018. godine vodilo slučaj pre nekoliko godina jutros je iznenada preminuo.

Vest o njegovoj iznenadnoj smrti objavljena je na njegovoj službenoj stranici na Fejsbuku.

- Dužni smo da obavijestimo sve naše pacijente da je naš sr Alen Azarić iznenada preminuo jutros. Također želimo da oabvestimo da će svi naši pacijenti i dalje dobijatii lekove na vreme, o daljnjim promenama u radu blagovremeno ćemo da obavestimo, prekidati sa radom nećemo. Dr Alen je posvetio život u radu sa ljudima i kako da im pomogne da prebole najteža oboljenja, na tom putu ćemo i da nastavimo - piše u objavi.

Azarić je inače odrastao je u Mostaru, a posle mu je kako priča - ''život bio Legija stranaca''.

Za jedne kontroverzna ličnost, a za druge osoba kojoj se vjeruje kada je u pitanju alternativno lečenje. Njegovo ime se posebno vezivalo za kanabis, te ima dozvolu države za proizvodnju ulja od kanabisa u medicinske svrhe, piše bljesak.com.

Azarić se, da podsetimo, predstvaljao kao doktor koji leči i najteže oblike karcinoma i to bez da je uzimao jedan dinar od bolesnih ljudi.

Priča o njemu zavrtela se u javnosti kada je 30. januara 2018. godine kada je gostovao u Jutarnjem programu Televizije "Pink", i kada je rekao da ima više od 53.000 pacijenata kao i da je više hiljada izlečio, a kada je studio napustio naš vrsni hirurg Momčilo Moma Jakovljević, kojeg je Azerić žestoko izvređao.

Video: Suđenje lažnoj doktorki: Olgica Markanović osumnjičena da je unakazila žene na tretmanima lepote

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sudija

    5. februar 2023 | 14:45

    Zao mi je svakog ljudskog zivota al cudi me ako je bio takav “strucnjak” za kog se predstavljao nije pomogao sebi?!?!

  • ferdinand

    5. februar 2023 | 15:09

    Što nije koristio svoje preparate???

  • Jk

    5. februar 2023 | 19:59

    Ja jedino mogu da napisem vezano za alternativnu medicinu da sam licno od Alena uzimala alt.lekove i izlecila moju majku od opake bolesti .prevarant nije bio,hvala mu na svemu sto je ucinio za narod ,decu koje je izlecio i pomagao . Ljudi koji nisu imali novac dobijali su lekove besplatno .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA