Mira Škorić doživela čudnu situaciju kada je sa Anom Bekutom posetila manastir Ostrog: "Nečeg tu ima"

 
 
 ≫ 
  • 2

Pevačicina čuvena pesma "Manastirska vrata" je posle ovog događaja dobila na značaju

Prijateljstvo pevačica Mire Škorić i Ane Bekute odavno je preraslo u kumstvo, a Mira se prisetila neobične situacije koja je zatekla nju i njenu kumu dok su se vozile ka manastiru Ostrog u Crnoj Gori.

Mira ne krije da se često seti kolega koji više nisu među živima, a nedavno je priznala da je tokom jednog nastupa zaplakala dok je izvodila pesmu "Ivanova korita", koju u originalu peva pokojna Merima Njegomir.

- Imala sam neki film ispred sebe, valjda, jer je to njena pesma - rekla je iskreno Mira Škorić za Prvu.

Mira Škorić je otkrila i da je pesmu "Manastirska vrata" posvetila Svetom Vasiliju Ostroškom i to zbog jednog događaja koji joj se desio kada je posetila manastir Ostrog sa koleginicom i kumom Anom Bekutom.

- Kada sam išla u manastir Ostrog sa mojom kumom Anom Bekutom, prilazile smo kolima i išao je neki crnogorski radio, ulazimo, parkiramo se i kreću "Manastirska vrata". Mislim da nečeg tu ima... - otkrila je Mira Škorić.

Podsetimo, Mira Škorić je nedavno udala ćerku Milicu Jeremić, koju je dobila iz braka sa hirurgom Vasom Jeremićem. Milica je diplomirala na Medicinskom fakultetu, a u srednjoj školi je bila đak generacije, što je njena poznata majka s ponosom nekoliko puta javno isticala.

Nakon glamurozne svadbene ceremonije, Milica i njen izabranik su otputovali na medeni mesec u Pariz.

Video: Prekinu snimanje, Popović poludi: Mira Škorić pravi haos na Zvezdama Granda

(Telegraf.rs)

Video: Neverovatna transformacija bivše Zvezde Granda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miha

    5. februar 2023 | 10:12

    Ja sam jednom vozio auto, I išla je na radiu pesmu Galije .. Ma digni ruku.. digni obadve... I u tom momentu je na biciklu prošao komšija koji nema ruku... Sigurno nije slučajno...

  • Vodolijax

    5. februar 2023 | 07:13

    Svetac je prepoznao i pustio pesmu.........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA