Žan Klod van Dam priredio spektakularni doček za Draganu i Tonija: Luče iz Kasidola prošetala stazom slavnih

 
 
 ≫ 
  • 5

Balkanska zvezda je sa suprugom Tonijem i ćerkom otputovala u Ameriku, gde im je spektakularni doček priredio dugogdišnji prijatelj Žan Klod

Dragana Mirković otputovala je u Ameriku gde će narednih nedelja održati nekoliko koncerata, a prava destinacija bila joj je Holivud gde ju je dočekao glumac Žan Klod van Dam.

Balkanska zvezda je sa suprugom Tonijem i ćerkom otputovala u Ameriku, gde im je spektakularni doček priredio dugogdišnji prijatelj Žan Klod.

Filmska zvezda se u maniru dobrog domaćina potrudio da lepo ugosti Draganu i Tonija pa im je pokazao znamenitosti među kojima je legendarni Kineski teatar kao i Staza slavnih.

Dragana i Toni uživali su u razgledanju fabrike snova, a društvo im je pravila i poznata plesačica i glumica ukrajinskog porekla Marina Mazepa.

Dragana će prvi koncert održati trećeg februara u Finiksu odakle se seli u Njujork, a za čitavu američku turneju folk carice, na kojoj će održati šest koncerata, vlada nezapamćeno interesovanje.

Video: Dragana Mirković oduševila Babušnicu

(Telegraf.rs)

Video: Miki Ðuričić krstio sina Arsenija i proslavio mu prvi rođendan: Osvanuli porodični kadrovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA