Saša Popović progovorio o skupim autmobilima, nasledstvu ali i proročanstvu: "Ostalo mi je 15 godina života"

 
 
  • 1

Saša kroz šalu kaže da je to jedan od razloga zašto kupije automobile

Dobro poznato lice sa malih ekrana, Saša Popović stekao je pravo bogatstvo kada se nakon "Slatkog greha" otisnuo, radeći prvo u "Zam" produkciji, potom u "Grandu", čiji je bio vlasnik i osnivač, a to je upravo ono što mu je u svom proročanstvu predvidela Baba Vanga koju je imao prilike da upozna tokom gostovanja po istočnom Balkanu sa pomenutim bendom.

Bivši direktor "Granda" je sa Lepom Brenom posetio čuvenu slepu proročicu u Bugarskoj, želeći da zna šta ga u budućnosti čeka, te saznao da će biti na samom estradnom vrhu i stvarati muzičke zvezde, a po njenim rečima, sudbina Saše Popovića je i da će dočekati duboku starost i preminuti u snu u 86. godini.

Sale tada nije obraćao mnogo pažnje na izrečeno, međutim nakon toliko godina u kojima se ostvarilo sve što je Vanga prorekla, on sve češće razmišlja o tome koliko mu je još ostalo te da li će se i ove njene reči ostvariti, a kroz šalu kaže da zato kupuje nove skupocene automobile koje obožava:

- Volim automobile, ne volim time da se hvalim. Šta mi je ostalo 15 godina života, da vozim još malo. Neki kažu da imam još dva lizinga i gotov sam - kaže ovaj uspešni čovek koji je po mišljenju nekih upravo zbog tih preostalih petnaest godina ušao u građevinski biznis, a ne zato što mu je novac neophodan.

- Suzana je u kući sa mnom. Ćerki i sinu smo kupili stanove, lokale, i garažna mesta i obezbedili smo ih. Važno nam je da budemo blizu. Pošto sam penzioner, da me neko obilazi pod stare dane, a i mi da budemo blizu njih, daće Bog i unuci da dođu. Opremili smo im stanove, to im je najlepši novogodišnji poklon. Zaista su skromni, nisu ni ovo tražili, to je bila Suzanina i moja želja - otkrio je on za domaće medije, a prenosi "Story".

Video: Saša Popović provozao novu besnu mašinu koja vredi oko 180.000 evra

(Telegraf.rs)

Video: Kraj koncerta, Tea izvela majku na binu, rasplakale se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    30. januar 2023 | 15:19

    MA NEMA STA DA SE KAZE COVEK RAZVIJO BIZNIS MNOGO RADI ALI I OVI OBICNI RADE ALI NEMAJU TOLIKI KAPITSL I BOGATI NEKAD PLACU..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA