Nastup Teodore Džehverović porede sa već viđenim performansom američke reperke Kardi Bi

 
 
  • 0

Pevačica je na MAC-u nastupila i u potpunosti iskopirala performans američke reperke Kardi B

Popularna pevačica Teodora Džehverović se često oslonja na inostrane ideje za muzičke spotove i nastupe. 

To je još jednom dokazala sinoć, kada je na MAC-u nastupila i u potpunosti iskopirala performans američke reperke Kardi B.

Teodora je izvela nekoliko svojih hitova, uključujući i kolaboracije sa Mahrinom i Devitom, ali ono što im je možda promaklo, jeste da je on daleko od originalnog.

Naime, Kardi Bi je 2021. godine na dodeli prestižne nagrade "Gremi" nastupila sa sličnim, ako ne i istim vizualima, u vidu seksepilnih delova ženskog tela, tačnije ruku, nogu i zadnjica i sve to u istim, intenzivno fluorescentnim bojama.

S obzirom na to da reperka poreklom iz Bronksa trenutno slovi za jednu od najvećih planetarnih zvezda, te da "Gremiji" decenijama unazad važe za najprestižnije nagrade namenjene muzičkim dostignućima, verovatnoća da se njome Teodora nije indirektno, ili čak direktno inspirisala je mala, gotovo nemoguća.

Ovo nije prvi put da pevačica kopira svetske zvezde. Njen spot za pesmu "Tresi tresi" ima scene identične onim iz spota Ariane Grande i Niki Minaž za pesmu "Problem" kada ona s još nekoliko devojaka vozi kućne bicikle.

A ekranizacija dueta "Vudu" sa Devitom je identična kao spot Bijonse.

Stajling za spot "Gasolina" zapravo je osmislio tim Bijonse. Jedna od najpoznatijih pevačica na svetu još 2009. pozirala je u svetlećem prsluku nalik na oklop, sa retrovizorima, što je u to vreme izazvalo dosta pažnje u javnost, ali Teodoru to nije sprečilo da 11 godina kasnije snimi klip skoro identično obučena.

U pomenutom spotu za pesmu "Gasolina" Teodora se poslužila i stajlingom Desi Perkins. Obukla je identičan crveni kostim kakav je poznata jutjuberka nosila.

I za singl "Linija" sve je preuzela od drugih. Inspiracija joj je bila Era Istrefi i njen megahit "Bonbon".

Podsetimo, Teodora Džehverović je sinoć osvojila nagradu za regionalni doprinos muzici zajedno sa treperom Devitom, i to za pesmu "Vudu". Pevačica nije krila sreću i zadovoljstvo, pa je tom prilikom zaplakala na sav glas.

- Ovo je treći put da sam u Areni, prvi put sam gledala Rijanu, drugi put Bijonse... Jao, uvek plačem! Tada sam sebi rekla da ću i ja nastupati tamo i evo, večeras sam ovde - rekla je ona, nakon čega je usledio gromoglasan aplauz publike.

Video: Teodora Džahverović o prevari: Nema šta da se kaže, to je kraj

(Telegraf.rs)

Video: Stanija na ulicama Majamija tokom udara uragana Milton: "Morala sam da izađem i izvidim..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA