Skupoceni poklon stigao na Dalilinu adresu: Rijaliti zvezda snimila svaki detalj, košta 456 evra

 
 
  • 4

U pitanju je torba veoma luksuznog brenda

Rijaliti zvezda i bivša rijaliti učesnica, Dalila Dragojević, se često na društvenoj mreži Instagram hvali skupim načinom života, krpicama i luksuznim destinacijama, a tako je bilo i ovoga puta.

Naime, Dalila je na pomenutoj mreži objavila stori dok otvara poklon, a pratioce su imali prilike da vide i šta je to bivša zadrugarka dobila.

U pitanju je torba poznatog brenda "Majkl Kors" koja košta 456 evra.

Video je osvanuo i na društvenoj mreži Tviter, gde korisnici tvrde da ovakva boja torbe pomenutog brenda ne postoji i da je Dalilina verzija zapravo kopija.

Originalnu verziju pomenute torbe nismo uspeli da nađemo na internetu, jer na sajtu poznate kompanije može da se kupi model koji je Dalila dobila, ali ne i u istoj boji.

Podsetimo, nedavno je Tiktoker pod imenom "Hame.995" predstavio regionalne rekordere na pomenutoj mreži i koliko zarade za samo tri dana, a na drugom mestu je Dalila Dragojević koja je u prethodnih nekoliko dana zaradila 6.500 evra.

Video: Biram devojke kao da sam slep: Dejan Dragojević o pominjanju Aleks na suđenju Belivuku i o Dalili

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA