Ana sprema "pakao" Zvezdanu: "Dolazim, upalite svetla sva, kao feniks iz pepela dižem se najjača"

 
 
 ≫ 
  • 7

Ana pred ulazak u rijaliti nastavlja da provocira na mrežama

Zadrugar Zvezdan Slavnić prevario je svoju suprugu Anu sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić.

Slavnić je više puta istakao da nema problem da se suoči sa nevenčanom ženom, a sada će se njihov susret i dogoditi. Naime, vlasnik ružičaste televizije, Željko Mitorović objavio je na svom Instagramu da će Ana za vikend postati ravnopravna takmičarka.

Ana se na svom Instagramu neretko oglašavala nakon što ju je suprug prevario, a pred ulazak u rijaliti nastavlja da provocira na mrežama.

Ona je sada na storiju podelila refren pesme "Feniks", od grupe Kolonija.

- Dolazim, upalite svetla sva, kao feniks iz pepela dižem se najjača - glasi tekst pesme koju je Ana podelila.

Video: Zvezdan Slavnić javno ostavio ženu zbog Anđele: Priznao da su razvili emocije u Zadruzi

Inače, kako izvor za "Blic" tvrdi, Ana u rijaliti ulazi za oko 200.000 evra.

- Ana ulazi u rijaliti kako bi odbranila svoje dostojanstvo. Zvezdan ju je mnogo povredio, a ona to nikako nije zaslužila. Sve mu je dala, čekala ga je dok je bio na robiji, a sada je spremna da pokaže svima kakva je supruga bila i kakav su dogovor njih dvoje imali pre njegovog ulaska u rijaliti - kaže izvor za "Blic", koji dodaje da je nisu pitali koliko košta njen ulazak u rijaliti.

- Nisu je pitali šta košta, Ana ulazi u "Zadrugu" za oko 200.000 evra, ona želi da se javno suoči sa njim i da otkrije pravu istinu o njihovom braku - zaključuje izvor za "Blic".

Video: Šok! Zvezdan prevario Anđelu

(Telegraf.rs)

Video: Stanija na ulicama Majamija tokom udara uragana Milton: "Morala sam da izađem i izvidim..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nole

    25. januar 2023 | 23:49

    Evo je druga Kija Kockar! Uzas sta zene nisu spremne da urade zbog para. Mozda ce i ova da propeva kao Kija😆 pored parica koje ce uzeti.Lepo ce unovciti svoju pricu prevarene zene. Koliko je takvih zena pa zavrse u Sigurnoj kuci. Ja da sam zena takvog muskarca bilo bi me sramota da udjem u zadrugu. Zena ima svoju decu i svoje zanimanje... zar treba da se bruka kao Kija? Mozda je profil tih zena isti... zbog parica bi sve uradile.Po meni je sramotno i uzasno!!!

  • Mnogo je kume...mnogo je

    25. januar 2023 | 23:40

    200.000 za sprdnju,za zajebanciju,za trange-frange....a mi i dalje lečimo decu sms porukama.Željko,Željko,gde će ti duša?

  • lakis

    26. januar 2023 | 07:45

    Svi kolektivno da skinemo kape Janjuševoj Eni, Edovoj supruzi, supruzi od Ša i Grujinoj ženi.To su dostojanstvene žene! I njima su nuđene ogromne sume za ulazak pa nisu htele da prodaju svoje emocije, da naplate svoje poniženje još gorim poniženjem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA