Veljko Ražnatović nakon sramnog bojkota srpskih proizvoda na KiM: "Svi prijavite ovo đubre malo"

 
 
  • 4

Veljko Ražnatović nije mogao da ostane imun na sramnu kampanju koja se širi mrežama i u pojedinim medijima na Kosovu i Metohiji

Na društvenim mrežama i pojedinim medijima na Kosovu i Metohiji, ponovo se pozivaju građani na bojkot srpskih proizvoda.

Naime, na snimku koji se širi društvenim mrežama, vidi se muškarac koji sipa "plazma" keks u činiju, a onda se u videu vidi kako izlazi municija iz kese.

Veljko Ražnatović se momentalno oglasio i poslao apel svojim pratiocima da prijave pomenutog korisnika na društvenoj mreži Instagram.

- Svi prijavite ovo đubre malo, da vidimo hoće i njega obrisati za govor mržnje i propagandu. Pozdravlja te mali Stefan iz Gotovuše od 11 godina, dete koje ste upucali pre mesec dana. Znači, ko god je u prilici, neka prijavi sm*ada - napisao je Veljko vidno besan ispod pomenute objave.

Veljko Ražnatović Printskrin: Instagram/ac3isb4ck

Podsetimo, u reklami se poziva se na kampanju protiv proizvoda koji dolaze iz Srbije, pritom aludirajući na navodne zločine protiv Albanaca, pa se tako na snimku može videti da se umesto naših proizvoda nalaze meci. Prema statističkim podacima, najviše robe na teritoriji južne pokrajine dolazi upravo iz Srbije.

Video: Mali Željko se raspričao, Veljko ga sve vreme ispituje: Kako se prezivaš ti?

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZAvram

    29. januar 2023 | 20:51

    Свака част, Вељко, српски витеже! Живео нам дуго, дуго,био, успешан, и срећан и радостан био са својом породицом и фамилијом!

  • dada

    30. januar 2023 | 08:25

    Ne vezano za Kosovo ali dečko je na nivou osnovne škole.

  • gedža

    31. januar 2023 | 10:10

    Veljko, dobar si ti mladi čovek. Samo gazi svojom stazom koju ti je Bog namenio i čuvaj sebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA