Dejan Dragojević doveo novu devojku u Veternik na upoznavanje sa porodicom: Komšije otkrile sve detalje

 
 
  • 2

Komšije otkrivaju da je Dejan pored nje nasmejan i da izgleda srećno

Bivši zadrugar i pobednik rijaliti "Zadruga 5", Dejan Dragojević, svoju novu devojku odveo je u Veternik da upozna njegovu porodicu.

Naime, komšije rijaliti zvezde kažu da su videli Jovanu i otkrili da izgleda veoma pristojno.

- Otkako se vratio u svoj dom, Dejan najviše vremena provodi upravo kod kuće sa porodicom, te nas nije iznenadilo što je tako brzo doveo novu devojku na upoznavanje sa porodicom. Zna sada šta mu je na prvom mestu i ima puno poverenje u majku i baku da za njega procene izabranicu - rekla je jedna komšinica.

Dodala je i da je Dejan pored nje nasmejan i da izgleda srećno.

- Jovana izgleda pristojno, a i on je pored nje nasmejan, što verujte, sve nas usrećuje jer nam je mnogo drag. Još kao dete je pobrao naše simpatije i sada se hvala bogu, vratio na pravi put - dodala je komšinica.

Drugi komšija je isto imao samo reči hvale za Dejana.

- Ma divan je, pravi momak. Svako od nas je pravio greške, važno je što je imao gde da se vrati. Biljana je mnogo patila, baka isto, ne mogu ni da zamislim kako im je bilo. Čuo sam da ima novu devojku, imamo ovde u ulici one što odmah sve primete. Drago mi je da se ratosiljao one Dalile, a i Aleksandre, svaka je bolja od njih dve - zaključio je stariji gospodin za "Blic".

Podsetimo, Dejanova nova devojka rodom je iz Gornjeg Milanovca i zove se Jovana Stojanović, a po zanimanju je frizerka i radi u salonu jednog poznatog frizera u Beogradu.

Još fotografija Dejana i njegove nove izabranice pogledajte u galeriji ispod:

Video: Dejan Dragojević konačno pokazao novu devojku: Zanosnu crnku doveo na doček srpske Nove godine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA