Adreana Čekić često nosi perike, a sada je oduševila prirodnim izdanjem: Kažu da ovako još bolje izgleda

 
 
 ≫ 
  • 4

Pevačica je jednom prilikom izjavila da voli da nosi perike, jer ne mora da gubi sate i sate kod frizera

Andreana Čekić, Marko Milošević Foto: Nikola Tomić

Pevačica Andreana Čekić je otputovala na odmor u Dubai odakle je pozirala u kupaćem kostimu i tako se pohvalila prirodnim izdanjem.

Pevačica je spakovala kofere posle dužeg vremena, ako je suditi prema onome što je napisala na društvenim mrežama, odlučila je da sebi malo priušti odmora.

Adreana je pozirala u kupaćem kostimu, koji je istakao njene atribute, a ono što je mnogima "zapalo" za oko, jeste njena prirodna kosa, koja je kovrdžava, što mnogi nisu znali s obzirom na to da često nosi perike.

Na račun njenog izgleda nizali su se mnogobrojni pozitivni komentari, a mnogi su naveli da joj kovrdže čak i bolje pristaju, međutim i pored toga ona je pokazala i lice bez trunke šminke, zbog čega je takođe dobila dosta pohvala.

Inače, pevačica je jednom prilikom izjavila da voli da nosi perike, jer ne mora da gubi sate i sate kod frizera, te da joj je tako lakše, a i da može promeniti imidž.

- Kao prvo, zato što mogu. Kao drugo, zato što tako štedim na vremenu. Zato što se danas perike nose iz zabave, a, ne daj Bože, zbog bolesti! Kao treće, zato što je to 'must-have' (engl. morate imati, trend). Uostalom, kada mogu Kardašijanke, mogu i ja - objasnila je pevačica pre nekoliko godina svima onima koji su se pitali zbog čega stalno nosi perike.


Video: Andreana Čekić o svom dečku: On se bar ne plaši brakova

(Telegraf.rs)

Video: Slavlje kod Đanija: Folker krstio unuku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA