Sušta suprotnost ukrajinskom milioneru: Ovako izgleda skromni doktor iz Amerike, drugi zet Željka Mitrovića

 
 
  • 4

Istini za volju, i na Instagram profilu Andree Mitrović smenjuju se slike sa putovanja, od Rima i Pariza do Istanbula i Dubaija, ali sve deluje primereno njenim mladim godinama

Dok ovdašnja javnost danima pokušava da odgonetne razloge zbog kojih je propala veridba starije ćerke Željka i Milice Mitrović, Kristine, ali i da razotkrije ko se zapravo krije iza imena Ilija Riskin, nesuđenog zeta vlasnika ružičaste imperije, Andrea Mitrović nesmetano uživa u svojoj bajci.

Mlađa ćerka Željka Mitrovića nikada nije pokazivala sklonost ka raskoši kao Kristina, koju je Ilija tokom dve godine veze obasipao skupocenim poklonima i vodio na ekskluzivna putovanja.

Istini za volju, i na Instagram profilu Andree Mitrović smenjuju se slike sa putovanja, od Rima i Pariza do Istanbula i Dubaija, ali sve deluje primereno njenim mladim godinama.

Ona je, inače, već duže u ljubavi sa dečkom koji se zove Šon Parnet. Reč je o Amerikancu, rodom iz Prinstona, koji je nedavno diplomirao na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

Andrea i Šon ovih dana uživaju na skijanju u Francuskoj, gde su otputovali sa prijateljima, a da se odlično provode može se zaključiti i po kratkim video zapisima koje mladi Amerikanac redovno deli u stori objavama.

Video: Željko Mitrović obradovao ćerku za rođendan: Velelepna proslava pred Ajfelovom kulom

(Telegraf.rs)

Video: Šaban otpevao pesmu sa Ildom na koncertu: Hologram u tri dimenzije izazvao suze Šaulićevoj i publici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    12. januar 2023 | 21:10

    A sto nenadjese nekog Srbina skromnog,ipak i skromnost izgleda da ima cenu😉

  • Veka

    12. januar 2023 | 22:53

    I ovaj ce dugo biti zet ko i onaj smotani.

  • 😋

    13. januar 2023 | 01:09

    Ovaj je bar normalnog izgleda za razliku od onog drugog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA