Konstrakta otvorila dušu o takmičenju "Pesma za Evroviziju": "Da stavimo tačku, nikada više"

  • 0

Konstrakta savetuje drugima da se prijave, ali ističe da ona, sa ovim iskustvom, ne bi ponovo ulazila u tu priču

Pevačica Ana Đurić Konstrakta je, u razgovoru sa sedmom silom, otkrila ko joj je favorit na ovogodišnjem takmičenju "Pesma za Evroviziju".

Naime, Ana je u iskrenom razgovoru otkrila da je Džipsija izdvojila kao favorita, a osim što se "znaju" sa Instagrama, ističe da ovom pevaču predstoji blistava budućnost.

- Nisam još uvek videla ceo spisak takmičara "Pesme za Evroviziju 2023", znam neki deo, ali kada pogledam sve onda ću moći da iznesem svoje mišljenje. Džipsija pratim na Instagramu, ali se ne poznajemo, napravio je dosta dobru stvar, dobar album prošle godine, volela bih da to ljudi čuju, ponosna sam što to postoji kod nas. Svakako je Džipsi doneo neki novi zvuk i izraz, ako je to paralela, drago mi je, ima tu dosta kvaliteta - ističe Konstrakta i dodaje:

- Moja pobeda je bila van šina kojim obično idemo jeste, videćemo kako će dalje ići, da li smo ostavili uticaj na ovogodišnje takmičare. Ako smo mi uspeli da podstaknemo radoznalost za ono što se ne vidi na prvu loptu, onda je to važna stvar. Sama neafirmisanost kao takva ima nekog svog razloga. Jesam zadovoljna svime što sam postigla u poslednjih godinu dana - dodaje pevačica.

Konstrakta je otkrila i da li joj je neko od ovogodišnjih takmičara tražio savet, kao i da li sebe može da vidi u ulozi žirija na "Pesmi za Evroviziju".

- Ne, još uvek mi niko nije tražio savet, možda se neko javi povodom nastupa da pita za savet, poznajem neke učesnike. Dok ne vidim nastup, ne mogu da kažem da li će neko napraviti bum. Nisam dobila takav poziv da budem žiri, možda će doći, ono što stoji kao obaveza je naš nastup na poslednjoj večeri gde u revijalnom delu izvodimo “In corpore sano” i da stavimo tačku na ovaj krug oko sunca. Sa ovim iskustvom ne bih ponovo ulazila u ovu priču, završili smo, ali bih preporučila drugima da se prijave. Izdržala bih ponovo taj pritisak od prošle godine - rekla je Ana između ostalog.

Šta je još Konstrakta rekla o svom životu i karijeri, pogledajte u video prilogu koji smo vam pripremili na početku teksta.

Podsetimo, Ana Đurić Konstrakta bila je nepoznata javnosti kada se prošle godine prijavila za takmičenje "Pesma za Evroviziju 2022", a njena numera "In Corpore Sano", koju je pratio poseban umetnički performans, oduševio je publiku, zbog čega je i pobedila.

Video: Konstrakta gost Beogradske filharmonije na novogodišnjem koncertu

(Telegraf.rs)

Video: Šaban otpevao pesmu sa Ildom na koncertu: Hologram u tri dimenzije izazvao suze Šaulićevoj i publici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA