"Licemeri": Sloba Radanović besan na kolege jer nisu podržali Srbe na Kosovu

 
  • 6

Radanović je objavio fotografiju iz filma sa Sandrom Bulok sa povezom preko očiju, aludirajući na to da su javne ličnosti "slepe" na dešavanja na Kosovu

Pink novogodišnji program Foto: Nikola Tomić

Pevač Sloba Radanović je isprozivao srpske javne ličnostiu zato što putem društvenih nisu pružili podršku Srbima na Kosmetu koji su za Badnji dan i Božić bili izloženi albanskom teroru. 

Sloba se na svom Instagram profilu oglasio zbog jedanaestogodišnjeg Stefana Stojanovića koji je ranjen u Gotovuši na Badnji dan kada je sa rođakom Milošem Stojanovićem (21) nosio badnjak.

Radanović je objavio fotografiju iz filma sa Sandrom Bulok sa povezom preko očiju, aludirajući na to da su javne ličnosti "slepe" na dešavanja na Kosovu, te ih je i ovoga puta zbog toga krtikovao.

- Licemeri gov*ivi - napisao je pevač u opisu fotografije.

Video: Sloba Radanović uneo badnjak u kuću: Trudna Jelena mu sa osmehom otvorila vrata raširenih ruku

(Telegraf.rs)

Video: Kristijan Golubovic kao vitez

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hh

    8. januar 2023 | 11:52

    Bravo,većina njih glumi neko ludilo da se ne zameraju zbog para koje uzimaju na koncertima pare su im uzele tradiciju,obraz i nacionalni identitet ne znaju više ko su zbog para

  • Istina

    8. januar 2023 | 11:37

    Bravo Slobo, pravi covek i patriota. Reagujes uvek na sve za sta svi treba da dignu glas do neba a umesto toga sramno cute. Jedna nasa pevacica bi do sada digla histeriju do nivoa ozbiljne drame da su kojim slucajem umesto na srpsku decu pucali u prase.

  • Viktorija

    8. januar 2023 | 11:21

    Tako je Slobo, bravo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA