"Bolje je igrati u sapunicama, nego snimati reklame": Jelena Jovičić otkrila zašto je napustila "Igru sudbine"

 
 
  • 1

Ona je publiku na malim ekranima osvojila igrajući u seriji "Igra sudbine", koju je nedavno napustila

Glumica Jelena Jovičić više od dve decenije je zvezda Pozorišta na Terazijama. U njenoj biografiji su velike uloge, a malo ljudi zna da i sama prevodi mjuzikle s Brodveja i donosi ih u Beograd. 

Pored toga, ona je publiku na malim ekranima osvojila igrajući u seriji "Igra sudbine", koju je nedavno napustila.

Kako kaže, otišla je iz moralnih razloga, nakon što je njen kum Žarko Jokanović izašao iz iste.

- Ja sam profesionalac. Došla sam tamo kao prijatelj. Pozvao me je Žarko Jokanović, koji je moj kum, dvostruki, i zato sam i izašla iz serije kad i on. Vođena sam moralom i zbog toga nisam više deo te ekipe - rekla je Jelena.

Iako mnoge njene kolege zaziru od uloga u sapunicama, Jeleni je to mnogo bolje nego da radi kampanje i reklame za kladionice.

- Nemam ništa protiv sapunica, možda će to zvučati bezobrazno, ali mnogo je bolje raditi u okviru svog posla sapunice nego snimati reklame za kladionice i dozvoliti da nam one budu pokrovitelji pozorišne sezone. Zbog toga niko nema pravo da mi nešto kaže na tu temu - rekla je Jelena za "Kurir".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Jelena Jovicic (@dzajlina_dzovajcik)

Sezonu na Terazijama obeležio je mjuzikl "Crni leptir", kao neki omaž hitovima Ju grupe. Na pitanje da li je vreme za neki radikalni iskorak i da tu gledamo komad o Lepoj Breni, rekla je:

- Sa Brenom sam prijateljica i predlagala sam joj da radi mjuzikl, ali ne u Pozorištu na Terazijama, već u svojoj produkciji, kao što smo mi radili "Spalmalot", i njoj se ta ideja dopala. Što se tiče kod nas u kući, ja nisam pristalica da se u PNT rade neki of Brodvej komadi. Prosto mora da se održi neki nivo. Ako smo krenuli u brodvejskom pravcu, trebalo bi svake godine da imamo neki veličanstveni mjuzikl, a da onda svake druge godine dodamo još po jedan domaći, od naših pisaca i kompozitora. Može da bude Nušić, Sterija Popović, Sremac... - ispričala je ona.

Video: ŠTA JE SUTRA NA PROGRAMU TV PRVE: Pregledavanje za četvrtak, 17. novembar 2022. godine

(Telegraf.rs)

Video: Šaban otpevao pesmu sa Ildom na koncertu: Hologram u tri dimenzije izazvao suze Šaulićevoj i publici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aleks

    5. januar 2023 | 08:40

    Мислиш, мање је лоше игрти у сапуницама?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA