Jelena Gerbec nakon što se po drugi put razvela od muža: "Samo sarma valja podgrejana"

 
 
  • 0

Jelena je istakla da su pokušali drugi put zbog deteta, ali da to ipak nije uspelo

Vest da se pevačica i bivša "Zvezde Granda", Jelena Gerbec ponovo razvela od Vladana sa kojim je dobila dve ćerke odjeknula je u javnosti.

Naime, dosta se spekulisalo u kakvim je odnosima pevačica sa bivšim partnerom budući da su se dva puta razvodili.

Gerbec otkriva da njen bivši suprug, iako više nisu zajedno, aktivno učestvuje u odgajanju njihovih naslednika.

- Ja nisam sama, Vlada je zaista super otac i učestvuje potpuno u našem životu. Ranije smo isto živeli ovako, moja mama je uglavnom čuvala decu dok radimo. Trudi se zaista, nekad su deca kod njega par dana, nekad celu nedelju kad ja radim - ističe Jelena i dodaje da mnogo bolje sada funkcionišu.

- Mnogo bolje mi sada funkcionišemo, nismo imali takav odnos da smo se svađali. Nažalost, nismo se našli, nismo legli, pokušali smo drugi put i ja sam se nadala zbog deteta. Što kaže Selma, samo sarma valja podgrejana, tako da eto, neka su ćerke žive i zdrave, a mi smo uvek tu za njih, jer smo roditelji na prvom mestu – zaključila je Jelena za "Grandonline".

Podsetimo, Jelena i Vladan su sudbonosno "da" izgovorili 2016. godine, a nakon tri godine odlučili su da na svoj brak stave tačku, ona mu se nakon toga vratila, a zatim je usledio definitivno kraj.

Video: Jelena Gerbec u Vip izazovu kod voditeljke Bojane Lazić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA