Pljušte kazne u Zadruzi: Učesnici prekršili glavno pravilo rijalitija

 
 
  • 0

Takvo ponašanje se ne toleriše!

Nije retkost da se u Beloj kući krše određena pravila, a ovog puta Veliki šef oštro je reagovao i odlučio da kazni pojedine zadrugare zbog spavanja u nedozvoljeno vreme!

Naime, Ana Spasojević, Valentina Stanković, Nenad Aleksić Ša, Anđela Ilić, Marko Stefanović, Sanja Grujić, Jelena Golubović i Sofija Una Manić su kažnjeni honorarima zbog spavanja u nedozvoljeno vreme.

Ovo nije prvi put da se ovako nešto događa, s obzirom na to zadrugari često krše pravila, pa samim tim "dobiju i po džepu".

Podsetimo, u juče je Miki Đurićić odlučio da samoinicijativno napusti ''Zadrugu 6''. Zbog kršenja ugovora, TV Pink će protiv njega podneti tužbu i, na ime ugovora, potraživati 50.000 evra.

Đuričić je napustio velelepno imanje u Šimanovcima i time obavezao sebe da poravna dugove zbog kršenja najstožeg pravila učešća u rijalitiju "Zadruga".

Podsetimo, pre samo nedelju dana je Miki pokušao da pobegne iz rijalitija, ali su ga u tome sprečili cimeri. Nakon toga je popodne proveo plačući i govoreći da mu je život prošao kroz rijaliti i da se zaželeo porodice.

- Nisam ja više za ovo - jecao je Miki.

Video: Snimak razgovora Zvezdana i 20 godina mlađe Anđele: Izbošću te na kraju nožem, i tebe i sebe

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA