Sahranjen Milan Laća Radulović pored pokojne majke Marine i brata Miloša

  • 3

Futa je tražio da Milana što pre vrate u Srbiju

Tesktopisac Milan Laća Radulović sahranjen je danas, 27. decembra pored majke Marine Tucaković i brata Miloša na Novom Groblju.

Opelo je počelo u 12:00, a na večni počinak je ispraćen u 12.30 sati.

Laćin otac Aleksandar Radulović Futa nije želeo obdukciju, zbog čega je tekstopisac sahranjen danas, sedam dana nakon što je potvrđena njegova smrt.

Od poznatih su na Novom groblju bili Danijel Pavlović, brat Marije Šerifović, Mira Škorić, Jelena Galonić, Žika Živanović, Zorana Pavić, Dara Bubamara, Ana Bekuta, Saša Matić, Nataša Bekvalac, Dejan Pantelić, Saša Matić, Damir Handamović, Goran Gluhaković...

- Gospod nek upokoji dušu novoprestavljenog sluge Božjeg Milana! On će se sada radovati s neba sa svojim bratom i majkom po telu pored vaskrslog Hrista! Neka Gospod podari utehe porodici, a njemu Carstvo Nebesko - poručio je svestenik u dirljivoj besedi na opelu.

Video: Estrada u suzama ispratila Laću na večni počinak: Uplakane Nataša Bekvalac, Ana Kokić, Dara Bubamara

Krst je nosio Danijel Pavlović, koji je takođe nosio krst i na sahrani Marine Tucaković.

Podsetimo, prijatelj sa kojim je Laća bio u Izraelu je prijavio njegov nestanak 3 dana pre nego što je tekstopisac pronađen. Posle posete 12. decembra biblioteci prvog izraelskog premijera i još neke znamenitosti gubi mu se svaki trag, a kako je on strani državaljnin u istragu se uključio i Interpol.

Milan je pronađen 13. decembra u Izraelu, a telo je prebačeno u forenzički centar u drugom gradu, gde je ležao bez formalne identifikacije. 20 decembra je potvrđeno da je pronađeno telo zapravo Milan Radulović Laća.

Kako se kasnije saznalo, Futa je tražio da Milana što pre vrate u Srbiju, pa samim tim obdukcija nije rađena.

Uzork smrti za sada nije poznat.

Ono što je opšte poznato, jeste da je Laća u Izrael otišao kako bi konačno napisao knjigu u kojoj je nameravao da otkrije sve tajne estrade, pa i detalje o pevačima koji su njegovoj pokojnoj majci, čuvenom tekstopiscu Marine Tucaković, dugovali novac.

Video: Kovčeg sa Laćinim telom iznet iz kapele: Njegova najbolja drugarica se ne odvaja od uplakanog Fute

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVM

    27. decembar 2022 | 14:39

    Gospode Bože,odavno nisam ovoliko suza prolila. Srce mi se cepa kada gledam onako dostojanstvenog,pribranog Futu. Šta on ima od naših saučešća,sažaljevanja,niiiišta. Kako je njegovom srcu i duši,od same pomislu mene steže u grudima. Ama baš ništa mu se ne može savetovati. Imao je Laću,živeo za njega. Bog ni malo nije bio milostiv prema ovom čoveku. Da mu je bar ostalo od bilo kog sina jedno unuče imao bi čovek nešto i ds mu kaže. Neka mu Bog bar da snage

  • SRLE

    27. decembar 2022 | 17:42

    Ode jos jedan GENIJE-POCIVAJ...🥺🥺🥺.

  • Maki

    27. decembar 2022 | 17:21

    Neka ga Andjeli cuvaju 😢😢😢🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA