"U rijaliti sam ušao iz nužde": Ćemo otkrio nepoznate detalje, a evo zašto je dobio batine od oca

 
 
  • 1

Nikada ne bih kao Đani pio iz cipele. Ne mogu ni da mi stavljaju pare na neka neobična mesta, ništa čelo, ništa pojas, to ne volim

Amel Ćeman Ćemo važi za jednog od najangažovanijih pevača na domaćoj javnoj sceni, a omiljen je i na privatnim proslavama.

Mnoge njegove kolege hvale se astronomskim ciframa koje uzimaju za nastupe, posebno za Novu godinu. Ćemo kaže da većina njih ne priča istinu i da su to samo spekulacije.

- Ja nešto moram da kažem. Voleo bih kada bi taj koji je to rekao, meni dogovorio neku takvu svirku. Debelo bih ga počastio. To su nebuloze  totalne. Postoje zaista pevači koji zarađuju i zna se koji su to pevači. Sve ostalo su pisala neka Braća Grim sa Ali ekspresa - počeo je Ćemo kroz smeh za "Telegraf".

Ali, kada je u pitanju bakšiš, to je druga priča. Ipak, njemu novac "sa strane" nije glavna stvar na nastupima.

- Ja radim privatne proslave, ali nisam neko ko taj bakšiš preferira, jer ne volim to prolaženje pored stolova. Volim da pevam i mogu da poruče šta žele, sve što znam, ja volim da ispoštujem ljude. Bakšiš nije prioritet. Naravno, nismo gadljivi na pare, da se razumemo. Ako ima ima, ako ne, uopšte ne mora da ga ima - kaže on i dodaje da ne bi poput Đanija pio iz cipele.

- Nikada ne bih kao Đani pio iz cipele. Ne mogu ni da mi stavljaju pare na neka neobična mesta. Može da mi ostavi novac u ruku i da ostavi na klavijaturu. Ništa čelo, ništa pojas, to ne volim. Sve je onako kako mi postavimo, ne može da bude drugačije. Tako da, neko ko dozvoli da mu sve rade, okej, sve je to za ljude. Ja to ne podržavam i to je to.

Svojevremeno, Ćemo je bio učesnik rijalija u koji je ušao kako bi se ispromovisao.

- Ja sam tamo ušao iz nužde, kada je sve mnogo više koštalo i kada nije bilo lako doći do dobrog medija, emisije. Iz nužde u smislu novčano, ne da bih zaradio tamo novac, nego da bih skratio put od anonimnog pevača do poznatog pevača koji će da naplati konkretno svoj nastup. Drugi put sam ušao u rijaliti kada sam mislio da se u šoubiznisu reč drži, pa sam ispoštovao svoju reč, ali vrlo brzo sam shvatio da je to zabluda. Tako da, nikad ne reci nikad. Možda bude neki format koji je primerenog sadržaj, zašto da ne, učestvovao bih. Ali sad za sad sa ovakvim formatom, sadržajem, ne. Ni za neku veliku cifru.

Pevač nam je otkrio i kada je zaradio prvi honorar i koliko.

- Sećam se, uzeo sam 600 maraka. To je bila Jugoslavija, nisam imao ni 17 godina. Onda sam dobio batine od oca jer je mislio da sam nešto ukrao. Tad je bila era mangupa koji su obijali trafike.

Kako je dete devedesetih, Ćema inflacija ne plaši.

- Ne plašim se ničega, ja sam dete devedesetih. Siguran sam da ne može biti gore nego što je tad bilo - rekao je Ćemo.

Detalje intervjua, poslušajte u videu na početku teksta.

Video: Marko Bulat se pomirio sa suprugom nakon porodičnog nasilja: Bogu hvala, sve je odlično

(Telegraf.rs)

Video: Šaban otpevao pesmu sa Ildom na koncertu: Hologram u tri dimenzije izazvao suze Šaulićevoj i publici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA