Porodična fotografija koja "cepa" srca: Pokojni Futini sinovi nasmejani pozirali u Marininom zagrljaju

 
 
 ≫ 
  • 9

Na Tviteru je osvanula porodična fotografija zbog koje mnogima nije bilo lako

Tekstopisac Milan Laća Radulović (36), sin pokojne Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulović, pronađen je mrtav u Izraelu.

Na Tviteru je svojevremeno osvanula porodična fotografija, na kojoj su Marina i Futa nasmejani sa svojim sinovima - Milošem i Milanom.

Naime, Marina i Futa su izgubili starijeg sina Miloša (24), kojeg je Tucakovićka zatekla mrtvog u svojoj sobi 2008. godine.

Ušla sam u njegovu sobu i zatekla sam to što sam zatekla. Tada je Miloš imao 24 godine. Prvog decembra je to bilo. Uvek sam imala strah da će nešto da mu se dogodi. Ode vam dete na ekskurziju pa se bojite kako će da stigne. Uvek imate strah za osobe koje volite – pričala je ona.

Ova fotografija mnogima je naterala suze na oči jer je jedini sa fotografije živ upravo Futa, dok su ostali doživeli tužnu sudbinu.

Video: Laća o Marini Tucaković

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    20. decembar 2022 | 17:09

    Ovaj Futa je dožoveo najveću tragediju, nedao Bog nikom. Ali , svi znaju da su mu se sinovi drogirali i da se Marina zbog sekiracije razbolele. Zato, džaba novac slava i sve kada na drugom mestu pukne..

  • Marina

    20. decembar 2022 | 17:22

    Suviše su bili izloženi, dostupno sve, puno para. Roditelji okupirani estradom, a droga na dohvat ruke. Tuga. Strašno, ode mladost. 😭

  • Ana

    20. decembar 2022 | 18:14

    Toliko para a ovakve sudbine.. Dukati su prokleti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA