Nikolina Pišek u zagrljaju drugog muškarca, voditeljka imala i poruku za sve: "Znam da će nastati krkljanac"

 
 
  • 5

Objava Nikoline Pišek izazvala je "buru" na društvenoj mreži instagram, a svi se pitaju ko je muškarac

Nikolina Pišek Foto: Privatna arihva

Voditeljka Nikolina Pišek retko objavljuje fotografije sa prijateljima na svom Instagramu, a sada je to uradila i izazvala "haos" na mrežama.

Naime, Nikolina je objavila sliku sa prijateljem dok poziraju, prvo u klubu, potom na Sejšelima, u kupaćim nostimima, a onda je istakla da je tada dobila i saglasnost pokojnog supruga Vidoja.

- Bio je predivan parti. Tema glitter & glow, ja koja zadovoljavam sve zadane parametre i na visini sam zadatka. Povod? Jedna godišnjica mog dragog prijatelja kojeg znam dovoljno dugo da bih objavila fotografiju. Nastala je prilikom jednog porodičnog putovanja i uz prisustvo i saglasnost naših tadašnjih supružnika. A ovde je da bi istaknula ne toliko poznate kvalitete tog nanovo momka i poželela mu da u nadolazećoj godini ludo zavoli - stoji u objavi Pišekove.

- Znam da će nastati krkljanac. Idem da napravim kokice, zavalim se u fotelju i da posmatram - napisala je dalje ona aludirajući na "buru" koju je izazvati ova fotka na pomenutoj mreži, što se i desilo.

Podsetimo, Nikolina Pišek je početkom maja 2022. godine ostala bez supruga Vidoja nakon njegove iznenadne smrti, a voditeljka se, nakon teškog perioda, trudi da što pre stane na noge i prevaziđe tragediju koja ju je zadesila zbog njihove naslednice.

Video: Najzad osmesi na njihovim licima: Nikolina Pišek objavila snimak s ćerkom uz emotivnu posvetu


(Telegraf.rs)

Video: Mina Vrbaški sa dečkom u provodu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Braca

    19. decembar 2022 | 20:09

    Rekao bih da je Miša grof u pravu kada je reč o ovoj gospođi.

  • Alo

    19. decembar 2022 | 20:34

    Alo bre ljudi. Pa mora da se od nečeg živi.

  • Ja

    19. decembar 2022 | 20:41

    Koliko sam pismena i zdravog razuma slike su nastale dok je Vidoje bio ziv i u pitanju je porodicni prijatelj pa ne vidim cemu ludilo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA