Ceca slomljena zbog Mihajlovićevog odlaska: Bili su dobri prijatelji, posvetila mu je emotivnu poruku

 
 
  • 0

Miha je redovno posećivao nastupe Ražnatovićeve

Legendarni Siniša Mihajlović jedan od najboljih srpskih fudbalera, a kasnije i trenera izgubio je utakmicu života, posle trogodišnje borbe sa opakom bolešću, a njegov odlazak potresao je ne samo njegovu porodicu, već i saoborce, prijatelje, sve one koji su bar jednom imali priliku da budu u njegovom društvu.

Veliki broj javnih ličnosti se oprostio do velikog Mihajlovića kroz poruke na društvenim mrežama i veliku zahvalnost što su ga poznavali. Jedna od objava bila je i ona koju je objavila Ceca Ražnatović, koja je inače, bila veliki prijatelj sa Sinišom.

- Prerano nam ode prijatelju moj - napisala je Ražnatovićeva uz emotikon slomljenog srca.

Naime, Miha je bio veliki prijatelj sa Željkom Ražnatovićem Arkanom i nikada to nije krio, a tako je i upoznao Cecu, koja mu je nebrojeno puta pevala na uvce, a on je sa fudbalerima i prijateljima redovno dolazio na njene nastupe i pružao joj podršku.

Romana Panjić, Saša Kovačević, Bane Opačić, Jelena Karleuša, samo su neki od poznatih koji su se takođe oprostili od legendarnog fudbalera putem društvenih mreža.

Video: Otišao je jedan od najvećih i najvoljenijih: Preminuo Siniša Mihajlović

(Telegraf.rs)

Video: Mina Vrbaški sa dečkom u provodu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA