Aleksandra Prijović progovorila o najvećem pijanstvu, ali i kockanju: Svidelo mi se, bilo je sitnijih dobitaka

 
 
 ≫ 
  • 0

Prija kaže da voli da popije i opusti se, a od ruke joj idu i igre na sreću

Pevačica Aleksandra Prijović otvorila je dušu na temu poroka, pa je otkrila detalje iz svog najvećeg pijanstva, te se prisetila nedavnog kockanja u Americi.

- Jednom sam imala pijanstvo sa ogromnim mučninama. Svako od nas je to imao, ja sam jednom! (smeh) Od piva! Kad sam bila mlađa je to bilo. Pričala sam pre kako pijem pivo, sad me često pitaju za to... Ja stvarno nisam alkoholičarka! (smeh) Samo pijuckam, volim pivo, rakiju, vino, sve volim - kazala je Aleksandra pred našim kamerama.

- Meni ne treba piće da bih bila raspoloženija. Volim da pijem pivo i to je to, prosto - dodala je ona, pa progovorila o sinu.

- Sin je insistirao da okitimo jelku još pre dve, tri nedelje! Nije mogao da dočeka, to smo i uradili. Ovih dana pišemo pismo Deda Mrazu! On kad spomenemo proširenje porodice kaže da hoće brata - ističe Prijovićeva.

Pevačica je potom progovorila o kockanju.

- Iskreno da vam kažem, ja sam prvi put otišla u Las Vegas u kazino i mogu reći da mi se zaista svidelo. Kad sam došla u Beograd, otišla sam par puta i onda sam čula od novinara: "Kockaš se". Bilo mi je interesantno, ali ne mogu to da nazovem kockanjem, jer je sigurno svako od nas bio u prilici da okuša sreću na ovaj način. Bilo je sitnih dobitaka, ja nisam veliki kockar, da ulažem velike pare - rekla je Aleksandra, a šta je još imala da kaže saznajte u videu na početku teksta.

Video: Prijovićka otkrila da suprugu ne plaća za pesme: Baš ću Filipu da dajem pare

(Telegraf.rs)

Video: Mina Vrbaški sa dečkom u provodu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA