Ekskluzivno! Sergej Pajić (19) dobio dete sa influenserkom, ona tvrdi da do porođaja nije znala da je trudna

 
 
  • 15

Nije znala da je trudna skoro do pred sam porođaj

Popularni mladi pevač Sergej Pajić (19) postao je otac, ekskluzivno saznaje Telegraf.rs

Naime, njegova devojka tiktokerka Sandra Dedijer porodila se sredinom novembra ove godine, u jednoj privatnoj bolnici, u koju je na pregled došla iz potpuno drugih razloga.

Kako saznajemo, Sergejeva devojka je prijateljima nakon porođaja ispričala da navodno nije znala da je trudna, te je pomislila da je bole bubrezi, a ispostavilo se da se u tom trenutku u stvari porađa.

Pajić i Dedijerova su, kako saznajemo, dobili sina.

Ovim povodom, kontaktirali smo sa Sergejom Pajićem, koji je na naše pitanje vezano za to što je postao tata rekao da "ne zna o čemu pričamo".

Ponovili smo zbog čega ga zovemo, ali je mladi pevač, očigledno iznenađen saznanjem naše redakcije, prekinuo vezu.

Međutim, nakon toga smo dobili poziv od ženske osobe, koja nam je potvrdila da par jeste dobio dete, a potom je dodala kako će nam uskoro javiti povratnu reakciju od Sandre i Sergeja. Do momenta objavljivanja ovog teksta nismo dobili zvaničnu izjavu.

Takođe, pokušali smo da stupimo i u kontakt sa Sandrom, ali nam je rečeno da ona ne želi da daje izjave.

Podsetimo, sredinom maja 2022. godine, u javnosti se pojavila informacija da su Sergej i Sandra u vezi. Pre nje, on je bio u vezi sa influenserkom Uki Q, koja je proteklih meseci u centru pažnje pošto je objavila da je njenu sestru pretukao emotivni partner sa kojim je dobila dete.

Na Instagram profilima Sandre i Sergeja mogle su se videti njihove zajedničke fotografije. Sandrin profil je, do momenta dok nismo pozvali Sergeja i pitali ga o informaciji koju imamo, bio otvoren za javnost. Nakon pomenutog razgovora ga je zaključala.

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA