Kandidatkinja "Nikad nije kasno" zaveštala organe: "Želim i posle smrti da budem korisna"

 
 
  • 2

Lidija Domazet bez obzira na svoje zdravstveno stanje, želi da pomaže drugima

Pevačica Lidija Domazet, kandidatkinja popularnog muzičkog šou programa "Nikad nije kasno" uvek je na sceni odavala utisak samouverene žene, a niko nije znao sa kakvim zdravstvenim problemima se suočava.

O tome je tek progovorila po završetku takmičenja i otkrila da boluje od hipertireoze - poremećaja funkcije štitne žlezde. Zbog ovoga se naglo ugojila, a onda su nastali i srčani problemi.

No, uprkos lošem zdravstvenom stanju, Lidija je zaveštala organe, a ova njena odluka se nije dopala članovima njene porodice. Lidija je sad na društvenim mrežama otkrila da uprkos ponovnom odlasku u bolnicu, ne gubi snagu i volju da radi ono što želi, a to uključuje i muziku kojoj je posvećena 24 sata.

- Zove me pre neki dan moja doktorka Rada koja me operisala pre par godina, čula je da sam zbog srčanih problema nedavno opet bila u bolnici i pita zabrinuto "šta se desilo?"

-  Ja rekoh "Bila malo na servisu!" Tada sam joj rekla: "Uzela sam pre 5-6 godina na VMA donorsku karticu, želeći da i u smrti budem korisna i održala predavanje mojima zašto želim da doniram organe, ali kako je krenulo, malo će toga ostati za doniranje. Ti si mi povadila sve ono žensko što postoji, štitna zlezda i hašimoto me je*u već godinama, sad mi popraviše srce". Doktorka u smehu odgovara "Ne boj se, ostaće nešto, neki bubreg" - priseća se Lidija razgovora sa doktorkom.

Pre dve godine Lidija je zbog bolesti završila u bolnici, kada se i oglasila i otkrila kroz kakvu torturu, osim fizičke prolazi.

- Nikad ne sudite ni o kome jer ne znate sve okolnosti! Danas je jedan od mojih nepoznatih prijatelja na Fesjbuku lajkovao moju fotografiju, nastalu pre nepunih 8 godina, nastalu nekako baš u vreme kad mi je dijagnostikovana hipertireoza, bolest štitne žlezde koja je sa sobom inicirala i neke ozbiljnije bolesti! Sa svim tim sam se uspešno izborila, a nije bilo lako i zapevala sam iz duše, nastojeći pobediti sve nedaće i uspela sam! Dakle, znam da je i izgled ogledalo kulture življenja, ali ne sudite prerano ni o kome - napisala je Domazet u opisu jedne od svojih starih fotografija.

Lidija Domazet Foto: Facebook/Lidija Domazet

(Telegraf.rs)

Video: Mina Vrbaški sa dečkom u provodu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miša

    12. decembar 2022 | 21:36

    Bez uvrede, to ti je kao da kupuješ rezervne delove na otpadu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA