Branka Pujić i Gagi Jovanović su decenijama zajedno: "Nismo hteli venčanje, odlučili smo se na to zbog ćerke"

 
  • 0

Iako Branka i Gagi važe za par koji se može pohvaliti brakom bez skandala i trzavica, činjenica je da su se venčali pod pritiskom

Glumica Branka Pujić i glumac Dragan Gagi Jovanović upoznali su se još kao studenti na Fakultetu dramskih umetnosti.

Gagi je odmah znao da je ona žena njegovog života, ali je morao da sačeka da i Branka to shvati.

- Kad sam upoznala Dragana, imala sam dečka. U početku smo se družili, bio je duhovit, mnogo smo se smejali i vremenom mi se uvukao pod kožu ‒ ispričala je Branka u jednom intervuju, dodajući da se ljubav rodila posle zajedničkog projekta.

- Ali, nešto se događalo i pre toga. Sećam se, kad me je prvi put video na Akademiji, rekao je da ću mu biti žena. Imao je ceo plan, a meni je u početku sa njim bilo vrlo lepo, sve je krenulo iz druženja i spontano je preraslo u ovo što imamo danas. Najjače oružje su mu šarm i plemenitost. Duhovit je i vrlo muževan, ali je i jako dobar čovek - pobrojala je Branka vrline supruga, sa kojim ima ćerku Anđelu, koja je krenula njihovim glumačkim putem.

Iako Branka i Gagi važe za par koji se može pohvaliti brakom bez skandala i trzavica, činjenica je da su se venčali pod pritiskom.

- Oduvek sam maštala da se nikada ne udam jer mi je taj čin bio strašan, ali sam na kraju odustala od svojih stavova. Nismo želeli da pravimo venčanje, ali smo pod pritiskom roditelja poklekli. Na taj korak odlučili smo se i zbog Anđele, a sigurna sam da bismo i danas bili zajedno bez obzira na papir ‒ kaže Branka, piše Blic.

Venčanje Branke Pujić i Dragana Jovanovića, koje je bilo 1992. godine, glumica pamti kao jedan od najlepših dana u životu.

- Bilo je veoma romantično u restoranu Ušće, s pogledom na Dunav i Kalemegdan. Došli su svi naši prijatelji i rodbina i sva ljubav je bila usmerena ka nama. Uveče smo otišli na medeni mesec u zamak Dunđerski, koji je izgledao ovako: nas dvoje u venčanim odelima, dvorac se beli na mesečini, on me nosi u naručju. Prosto da vam srce stane.

Video: Prvi put zajedno u javnosti: Rastko Janković i Marija Veljković otkrili detalje ljubavi

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA