Seka Aleksić urnebesnom imitacijom Lepe Brene izazvala pometnju na mrežama: "Model da budem"

 
 
 ≫ 
  • 2

Seka je poznata po svom talentu za glumu i smislu za humor

Pevačica Seka Aleksić iz dana u dan oduševljava svojim novim imidžom, koji mnogo podseća na Seku s početka karijere, kakvu su je mnogi fanovi zapravo i zavoleli.

Pevačica je sada još jednom uspela da nasmeje široki auditorijum, a ovog puta je imitirala svoju stariju koleginicu Lepu Brenu.

Naime, Brena je pre izvesnog vremena snimila video koji je brzinom svetlosti postao viralan na Tiktoku. Pevačica je tako želela da izreklamira postojanost svog novog brenda, tako što je stavila ananas u čapare, pokazujući koliko su čvrste, i to tako što je iste bacala gore dole u vazduhu, pri čemu je uspela da potvrdi svoju teoriju.

Seka se sada prisetila pomenutog klipa, te je napravila svojevrsnu parodiju na isti, mešajući tako salatu sa dresingom u različitim pravcima. Pritom, pevačica je iskoristila svoj talenat te je simulirala Brenin glas, što je izazvalo smeh, ali i brojne pozitivne reakcije na društvenim mrežama.

Ovim videom Aleksićeva je uspela da izmami osmeh mnogima, a verujemo da će i Breni, koja se uvek slatko nasmeje kada vidi da je neko imitira, a posebno Seka, sa kojom je godinama u dobrim odnosima.

- Brenin model da budem - napisala je ona.

Video: Seki se desio blam na bini kad je pokušala da izimitira zavodnice iz filmova: Kad hoću da budem dama

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA