Sloba Radanović: Naše javne ličnosti se oglašavaju zbog gej parade, a ovo na Kosovu ih se ne tiče

 
 
  • 32

Sloba ne krije koliko je besan zbog cele situacije

Sloba Radanović Printskrin: Telegraf

Drama na Kosovu potresla je čitavu Srbiju, između ostalih i Slobu Radanovića, koji je burno reagovao na ova dešavanja.

Naime, pevač je prva javna ličnosti koja je prokomentarisala celokupnu situaciju i pokazao da se saoseća sa našim ljudima koji žive tamo.

Uz snimke sa trenutnih dešavanja u Velikoj Hoči koje je objavio na Instagramu, Sloba se pitao dokle će da maltretiraju Srbe.

Nakon teksta koji smo objavili na portalu i njegovu reakciju, više o tome ovde, i koji je Sloba podelio na svom Instagramu, on se ponovo oglasio.

Sloba je podelio našu vest i uputio poruku svojim kolegama i koleginicama, kao i svim javnim ličnostima, žestoko osudivši njihovo ćutanje, a spomenuo je i gej paradu.

Ovu, kao i još fotografija o situaciji na Kosovu, pogledajte u galeriji ispod:

- Kamo sreće da se još neko oglasio. Bitno da su naše javne ličnosti podržale gej paradu, jer je to vrlo važno pitanje, a ovo ih se ne tiče. Ovo je ugnjetavanje, gde su ovde ljudska prava? - napisao je Sloba na svom Instagramu.

Podsetimo, situacija na Kosovu se ne stišava. Danas je u Veliku Hoču stigao kamion cisterna sa namerom da se zapleni vino i ostale proizvodi vinarije Petrović, prenosi Radio Goraždevac. Zaplena je, kako nezvanično saznajemo, počela i carina je već zaplenila 40.000 litara. Meštani su uzrujani i poručuju da žele da ih isteraju sa ognjišta. Otac Srđan se u znak protesta vezao se za banderu, dok sin Milan preti da će nauditi sebi. Pripadnici ROSU su danas upali i u dvorište srpskog vrtića u Leposaviću, a građani su u konstantnom strahu.

(Telegraf.rs)

Video: Kristijan Golubovic kao vitez

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jad čemer tuga

    8. decembar 2022 | 21:22

    jelenu karleušu ne zanima lov na Srbe ali zato ona opasno preti da se odbegli panter ni slučajno ne ubije! Izuzimajući časne izuzetke poput Slobe Radanovića, ostale javne ličnosti bi bile dobre samo za reklamu gradske čistoće, ne zamerajući se tu, baš nikome!

  • Lidija

    8. decembar 2022 | 21:15

    Bravo Slobo, jedini koji uvek ispravno kaze

  • Браво

    8. decembar 2022 | 20:56

    Нисам твојј фан,али за ово ти свака част. Дива брине о пантеру,као и остали,а о Косову? Брука и срамота. Докле више?! Колико тај народ напаћени може још да издржи?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA