Prelepe srpske voditeljke u potpuno prirodnim izdanjima: One često fotkaju lice bez trunke šminke

 
 
  • 3

Njihova lepota nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Poznate voditeljke važe za prave lepotice, a kada prošetaju bez "trunke" šminke, njihova lepota tek tada dolazi do izražaja.

Voditeljka Maja Nikolić pokazala je kako izgleda bez šminke i u ležernom izdanju u kakvom nemamo priliku često da je vidimo.

Maja je, naime, uvek doterana pred kamerama, a sada je pokazala kako izgleda bez trunke šminke na licu i nema ko nije komentarisao njenu fotografiju.

Komentari u vidu pohvala nizali su se velikom brzinom, a malo je reći da je voditeljka simbol prirodne lepote.

"Retkost je postalo videti prirodno lepu ženu", "Prirodno lepa i negovana žena", "Divni ste! I za videti i za čuti", "Važan je taj Vaš sjaj u očima! To šminka niti daje, niti uzima!", samo su neki od kometara.

Izgled Ane Mihajlovski u poslednje vreme vodeća je tema, jer su žene koje voditeljku prate na mrežama oduševljene njenim negovanjem prirodnog izgleda.

Naime, voditeljka koja je na pragu da zakorači u petu deceniju života sve više se trudi da istakne važnost prirodne lepote i negovane kože.

Osim što Ana Mihajlovski ima hrabrost da na društvene mreže objavljuje fotografije bez šminke i filtera, i u javnosti se sve češće tako pojavljuje.

Plavu kosu ofarbala je u smeđu, koja je bliža njenoj prirodnoj boji, kako bi njen izgled bio što više prirodan, a na svoj rečun svakodnevno dobija brojne komplimente.

Sanja Kužet, atraktivna voditeljka muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" jedna je najlepših i najzgodnijih dama na domaćoj javnoj sceni.

Ona je uvek doterana, te retko kad imamo priliku da je vidimo u ležernom izdanju i bez šminke. Svojom lepotom godinama unazad pleni sa malih ekrana, a na njen izgled muškarci ne ostaju ravnodušni.

Ipak, kada je reč o privatnom Instagram profilu, voditeljka je daleko opuštenija, pa neretko objavljuje fotografije na kojima se nalazi bez šminke, a ovaj njen potez oduševljava mnoge, naročito dame koje su zahvalne voditeljki je ne postavlja lažne standarde lepote.

"Kad je neko lep, sladak i simpatičan kao Sanja, onda sve lepo stoji", "Ona sama zrači sa svojom energijom", "Kad bi možda obukla haljinu od vreće, na njoj bi izgledala prelepo", "Bravo Sanja", samo su neki od komentara.

Jedna od najlepših i najomiljenijih voditeljki u Srbiji Dragana Kosjerina, razlog je što svi jedva čekaju emisije koja ona vodi.

Dragana zna koliko njeni obožavaoci vole da je gledaju, pa je aktivna i na društvenim mrežama, gde često objavljuje fotografije kako sa putovanja, tako i iz studija, a nedavno ne na društvenim mrežama svoje pratoce obradovala fotografijom bez šminke.

Mnogi nisu ostali imuni na njen izgled, pogotovo pripadnici jačeg pola, te su se komentari ispod njene objave samo nizali.

"Prava sarajevska lepotica", "Uvek najlepša", "Neopisiva lepotica", samo su neki od oduševljenih komentara.

Marija Veljković, voditeljka popularnog kviza "Slagalica", često obraduje pratioce svojim prirodnim izdanjem.

Voditeljka se ne libi da pokaže kako izgleda bez trunke šminke, a malo je reći da se njeni obožavaci oduševljeni.

Iako smo navikli da je uvek viđamo našminkanu i doteranu, ona je ovoga puta odlučila sve da iznenadi, a kako je to izgledalo pogledajte u galeriji.

Video: U ovakvom izdanju je niste videli: Izazovna voditeljka jutarnjeg RTS-a u zelenom kupaćem na plaži

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džontra

    10. decembar 2022 | 22:26

    Ana Mihajlovski neguje prirodni izgled,a prethodno se izoperisala...najpravilnije bi bilo reći da se ne šminka...

  • Nina

    11. decembar 2022 | 13:54

    Sanja Kyzet je bezveze i sa sminkom a kamoli bez nje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA