Dalila se oglasila o ulasku u Zadrugu: Evo da li će se zadrugarka suočiti s Filipom Carem

 
 
  • 3

Mnogi veruju da će starleta ući na imanje u Šimanovcima kako bi se umešala u odnos između Filipa Cara i Aleksandre Nikolić

Dalila Dragojević jedna je od glavnih tema ove sezone Zadruge, iako nije u rijalitiju. Mnogi veruju da će starleta ući na imanje u Šimanovcima kako bi se umešala u odnos između Filipa Cara i Aleksandre Nikolić.

Sada je odlučila da se oglasi i i stane na put glasinama o njenom ponovnom ulasku u rijaliti.

- Dalila ne ulazi u Zadrugu! Manite da mi opsedate inboks sa lažnim informacijama koje vam se plasiraju. Dalila je sa tom pričom završila. Hvala - napisala je ona na svom Instagram profilu.

Podsetimo, u proteklom periodu dosta se spekulisalo o navodnom ulasku Dalile i Dejana na velelpno imanje. Kako su mediji prenosili, njihov ulazak je bio najavljen za novogodišnje veče.

- Ulazak Dejana i Dalile planiran je u novogodišnjoj noći jer se zadrugarima spremaju razna iznenađenja. Oni će ući nešto posle ponoći, dok žurka bude uveliko trajala. Dejan planira pred kamerama da reši problem koji pravi Aleksandra jer je sve prisnija s Carem. Kako je Dejan napolju ostavio zbog toga, probaće još jednom da izglade odnos unutra, pa se očekuje haos u najavi. S druge strane, u problemu će biti i Filip Car, koji nije skroz raščistio stvari s Mujićkom, pa bi moglo da dođe do eventualnog pomirenja - otkrio je za Republiku.rs upućen izvor.

Video: Dalila Dragojević u nikad vatrenijem izdanju

(Telegraf.rs)

Video: Tea otvorila koncert u Nišu velikim hitom: Od vrelog plesa se trese Čair!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    6. decembar 2022 | 18:33

    Ova čije stric ve***ija u zatvoru zbog organozovanja terorizma i koji mrzi pravoslavlje iz dna duše, je glavna tema u Srbiji...užas..

  • Če

    6. decembar 2022 | 19:38

    Odvratna mujicka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA