Gudelj prespavao kod Anastasije: Pevačica dočekala Nemanju iz Katara, pa sledećeg jutra otputovali u Sevilju

 
 
 ≫ 
  • 16

Pevačica i fudbaler su se sa aerodroma Nikola Tesla uputili pravo u njen porodični dom na Dedinju, gde su proveli noć zajedno

Anastasija Ražnatović dočekala je juče dečka, fudbalera Nemanju Gudelja, na beogradskom aerodromu, nakon što je bio u Kataru zbog Svetskog prvenstva.

Pevačica i sportista su se sa aerodroma Nikola Tesla uputili pravo u njen porodični dom na Dedinju, gde su proveli noć zajedno.

- Svaki slobodan trenutak koriste kako bi bili zajedno. Anastasija je sa zadovoljstvom ponovo ugostila Gudelja u porodičnoj kući, međutim, nisu se mnogo zadržavali u Beogradu. Već rano ujutru su se uputili ponovo na aerodrom - kaže izvor "Blica" blizak paru.

- Anastasija i Nemanja su otputovali u Španiju, gde on već dugo živi i igra za Sevilju. Cecina ćerka je u više navrata pričala koliko joj prija život u ovoj evropskoj zemlji, a od kako je u vezi sa Nemanjom non-stop je na relaciji Beograd - Sevilja. Zbog poslovnih obaveza je u Srbiji, a u Španiji uživa punim plućima - dodaje izvor.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

Podsetimo, kako rezultat poslednje utakmice reprezentacije Srbije na prvenstvu nije bio onakav kakvim su se ovde svi nadali, zbog pobede Švajcarske, mnogi su isčekivali prvu reakciju pevačice. Anastasija se oglasila na svom Instagram profilu fotografijom na kojoj se vidi kako slika dečka telefonom i samo kratko poručila:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

- I u dobru i u zlu.

Video: Ruža u pustinji: Anastasija u peščanoj avanturi dok čeka novu utakmicu svog dečka na Mundijalu

(Telegraf.rs)

Video: Šako o susretu sa Barbarom, pomenuo Tein uspeh: "Atraktivno i lepo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA