Glumica žestoko oplela po takmičaru u emisiji "Nikad nije kasno": Održala mu predavanje, na sceni nastao muk

 
 
  • 6

"Mislim da ovo uopšte niste vi. Zdravko Čolić je veliki pevač", rekla je Jelena takmičaru

Još jedan veteran koji je skupio hrabrost da se prijavi u emisiju "Nikad nije kasno" i svima pokaže svoj raskošni talenat, Oliver Roland Roki (58) iz Zemuna, našao se na udaru glumice Jelene Gavrilović koja je žirirala u emisiji u kojoj se on predstavio.

Veteran je po profesiji muzički graver i grafički dizajner, ali kako kaže to ne radi već dvadest godina. Muzičar ume da svira harmoniku i gitaru, a radi u jednoj prodavnioci instrumenata.

Nakon što je Roland otpevao pesmu „Pevam danju, pevam noću“ koju u originualnun izvodi Zdravko Čolić, usledili su oprečni komentari članova žirija, a prva je nastup prokomentarisala Jelena Gavrilović.

- Olivere moram da vam kažem da se meni ovo ništa ne sviđa. Mislim da ste večeras potpuno promašili pesmu. Mislim da ovo uopšte niste vi. Zdravko Čolić je veliki pevač i ovo je jedna ozbiljna pesma, ali ja mislim da sada treba da zapevate akapela, volela bih da čujem nešto od Milana Mladenovića – rekla je glumica, a veteran joj je zatim ispunio želju i zapevao "Ti si sav moj bol".

- Mislim da je ovo nešto što mnogo više odgovara vašem habitusu i nikada se nemojte truditi da se dopadnete ljudima sa nečim što vama ne pripada jer se nikada nećete dopasti - rekla je glumica.

Detalje pogledajte u videu snimku od 57:48 minuta:

(Telegraf.rs)

Video: Tea izvela emotivnu baladu: Publika pevala sa njom uglas

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moje mišljenje

    5. decembar 2022 | 13:51

    Najgora članica žirija ikada! Očigledno ne poznaje koncepciju tog takmičenja. Umislila je nešto. Žika ne bi trebao više da je zove.

  • 😷😷😷😷😷

    5. decembar 2022 | 13:27

    Ta glumica je bila suvise arogantna, bezobrazna i po njenom mosljenju prepametna. Ko je ona uopste da kometarise pevanje??? Mare gospodin covek i svi smo u njegovom izlaganju svatili da nije to bilo bas najbolje ali nikad bas NIKAD nije nikom ovako komentarisao.

  • Sumadinka

    5. decembar 2022 | 14:59

    Ova trecerazredna losa glumice zeli paznju publike poa nije znala kako hahahah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA