Sofra otputovao u Zagreb da bi prisustvovao veridbi: "Vozio je 3 sata i nije hteo da nam uzme ni dinara"

 
 
  • 9

Roberto, harmonikaš iz Zagreba, kontaktirao je Sofrui pitao ga da li bi hteo da uveliča slavlje povodom njegove veridbe, na šta je on pristao

Aca Sofronijević još jednom je pokazao zbog čega je omiljeni harmonikaš i to ne samo u Srbiji, nego i u regionu. 

Svako ko je prisustvovao slavlju na kojem je Aca svirao, bio je oduševljen kako njegovom izvedbom, tako i atmosferom koju pravi.

Upravo zbog toga ga je Roberto, harmonikaš iz Zagreba, kontaktirao i pitao da li bi hteo da uveliča slavlje povodom njegove veridbe. Sofra je odmah pristao i oduševio muškarca koji je na ovaj način želeo da iznenadi svoju buduću suprugu Ivanu.

Oduševljena je bila i njegova izabranica, koja je za Telegraf ispričala da je Aca sjajan čovek.

Aca Sofronijević Privatna arhiva

- Juče smo proslavili veridbu. Moj verenik je harmonikaš koji oduvek prati Acu Sofronijevića, a i ja zajedno s njim. Moram da ispričam našu priču. Upoznali smo se 2019. godine na "Noći harmonike", ja kao zaljubljenica u taj instrument, a on kao učeni i školovani muzičar. Pratimo sve srpske muzičke emisije, a najviše emisiju "Nikad nije kasno". Obožavamo Aleksandara Sofronijevića i njegov orkestar i pratimo svaki njihov korak - počela je ona i dodala:

- Da ne dužim, moj verenik je pisao Aci i zamolio ga da prisustvuje našoj veridbi. On je na to odmah pristao, nakon što je Roberto ispričao našu priču. Aca je vozio 3 sata do Zagreba i juče došao na našu veridbu.  Došao je sa harmonikom i pesmom "Božanstvena ženo", a na harmonici je bio i prsten kojeg ja od silnog šoka nisam ni videla, videla sam Acu i skoro od šoka pala u nesvest. Aca je prevalio tolike kilometre samo da bude deo ove naše priče, čime je dokazao koliko je veliki čovek i koliko ceni ljubav. Nije od nas uzeo ni jedne jedine lipe, a bili smo spremni da mu damo sve. Rekao je kako je njemu ljubav sve, a prava ljubav nema cenu. Ovime želim da istaknem veličinu jednog čoveka kao što je Aca. Jer je došao zbog jedne ljubavi, vozio tolike kilometre i dokazao koliko ceni ljubav i malog čoveka. Malo koja zvezda bi uopšte pristala na ovo, a ako i bi, to ne bi prošlo bez velike količine novca. Na snimku se vidi kako stavljam novac, međutim Aca je sve to vratio. Rekao je kako za ljubav treba činiti sve, dokazao koliko veliko srce ima i ispunio želju jedne obične žene i običnog muškarca - rekla je Ivana.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    1. decembar 2022 | 23:22

    Splet okolnosti da jako dobro poznajem Sofru. Tu se odmah vidi, da su otac i majka mnogo ulozili u njega. Sofra je oličenje, dobrote, ljubavi i empatije. 👏👏👏

  • Boža zemunac

    1. decembar 2022 | 22:22

    BRAVO SOFRO, MAJSTORE.

  • Jack

    1. decembar 2022 | 23:13

    Bravo Aco ljudino🙏👏👏👏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA