Iz senke vode računa o njihovim karijerama: Rodbina poznatih pevačica kao njihov najveći oslonac

 
 
  • 0

Brojne poznate ličnosti saradnike imaju upravo među najbližima

Poznato je da popularnost sa sobom nosi veliku odgovornost, mnogo odricanja, ali u većini slučajeva i teret sa kojim mnoge poznate ličnosti ne mogu same da se suoče.

Naime, mnogi pevači i pevačice sa naše javne scene godinama su već uspešni, a u tome im pomažu i pojedini članovi njihove porodice, uže ili šire. Ugovaraju njihove nastupe, biraju garderobu, vode njihovu karijeru, a oni im bezuslovno veruju kada je ista u pitanju.

Seka Aleksić

Suprug pevačice Seke Aleksić, Veljko Piljikić, već godinama uspešno vodi karijeru svoje supruge i brine se oko njenih nastupa, a glavni je i kad su njena javna pojavljivanja u pitanju.

Veljko ugovara Sekine nastupe, a pevačica je nedavno otkrila i da joj suprug bira pesme.

- Veljko je osoba koja se brine o svemu. On je moj menadžer, on dogovara nastupe, probe s bendovima, on bira muzičare, pesme, što je mnogo zanimljiva stvar. Zajedno preslušavamo pesme, ali on daje poslednju reč, jer znam da će dobro proći ono što se njemu dopadne. Kad kaže ‘nije mi nešto’, to ne prolazi. I uvek je bio u pravu. Inače, ja sam osoba koja se zalepila za pesmu i rekla ‘jao, što je lepa’, a ta pesma posle nije prošla, a pesme koje prvo nisam želela da pevam, postale su megahitovi. Recimo, nisam htela da pevam ‘Aspirin“ i ‘Poslednji let’, tako ja nisam kompetentna, ne umem da izaberem pesmu za sebe. Zato sam Veljku prepustila izbor ovih 13 godina koliko smo zajedno - ispričala je pevačica i dodala da je prezadovoljna saradnjom sa suprugom:

- Nikada nisam imala bolje i posećenije nastupe i nikada nisam više zarađivala, nego otkad mi muž vodi karijeru. Mnogo je bolje sada nego nekada, kada sam imala menadžere. To je zato što nikada niko ne može za tebe da se zalaže kao osoba koja te voli, bilo da je u pitanju emotivni partner, rođeni brat, sestra… Neko ko te baš voli, uvek će se više potruditi oko tebe - zaključila je Seka Aleksić u emisiji "Realna priča".

Rada Manojlović

Pevačica Rada Manojlović veoma je vezana za svoju porodicu, naročito za svoju sestru, Mariju Manojlović, koja joj je, pored oca, bila velika podrška nakon gubitka majke.

Sestra poznate folkerke dosta pomaže pevačici oko njene karijere, konsultuje se sa njom oko izbora pesama, a budući da je Marija završila i kurs za šminkera, često šminka i popularnu sestru za razne događaje, nastupe i televizijska gostovanja.

Nedavno je Radu starija sestra našminkala i za dodelu oskara u Banjaluci, a svojim radom se pohvalila na Instagram profilu.

Teodora Džehverović

Mlada pevačica Teodora Džeherović proslavila se nakon učešća u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga" i od tada niže vrtoglave uspehe.

Poznato je da je Teodori porodica na prvom mestu, a Džehverovićeva je još u pomenutom rijalitiju istakla kako joj je majka veliki oslonac i dosta joj pomaže oko karijere. Njena majka, Gordana Džehverović, takođe je bila deo rijalitija gde je, između ostalog, i sama istakla kako Teodori pomaže oko pesama, nastupa, a i šije joj haljine za iste i to već dugi niz godina.

Teodori oko karijere pomaže i rođeni brat, Sava Džehverović.ž

Tanja Savić

Pevačica Tanja Savić ne krije da joj je rođena sestra Biljana najveći oslonac i podrška u karijeri, iako se veoma retko pojavljuju zajedno u javnosti.

Biljana je izabrala miran život, daleko od javnosti, a odnedavno i živi sa Tanjom i njenom decom u Smederevu.

Tanja obožava da podeli zajedničke trenutke sa sestrom na svom Instagramu, a mnogi su konstatovali da njih dve veoma liče.

Nataša Bekvalac

Pevačica Nataša Bekvalac ima dve rođene sestre - Kristinu i Draganu. Međutim, malo njih zna da Nataša ima još jednu sestru od tetke koja izgleda kao avion.

Tanja je Natašina sestra od tetke, a rođena sestra pevačice Jelene Mrkić.

Tanja ne voli da se eksponira u javnosti, a Nataši pomaže oko karijere.

Ceca Ražnatović

I poslednja na listi je folk diva Svetlana Ceca Ražnatović koja je već dugi niz godina na našoj estradi i javnost je skoro, pa u potpunosti upoznata sa počecima kada je njena karijera u pitanju.

Činjenica koja je manje poznata je i ta da Ražnatovićevoj u velikoj meri, kada je u pitanju karijera i planovi, pomaže i sestra Lidija Ocokoljić.

Naime, Lidija ne voli medijski da se eksponira, svoju privatnost drži van domašaja kamera, a javnost je Ocokoljićevu prvi put ispred kamera videla u "Ceca show" koji prikazuje život porodice Ražnatović i njihovu svakodnevnicu.

Ceca se savetuje sa Lidijom oko pesama, karijere, a sestra pevačicu savetuje i kada su u pitanju poslovni potezi, stoga i ne čudi da je Ceca ovako uspešna, budući da je podrška i učestvovanje porodice jako bitno.

(Telegraf.rs)

Video: Tea izvela emotivnu baladu: Publika pevala sa njom uglas

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA