Piksi imao najjaču podršku sa tribina: Andrea, Anja i Marko u emotivnom kadru, poslali ocu poruku

 
  • 1

Anja je objavila nekoliko fotografija sa stadiona, a jedna je posebno emotivna

Srbija Brazil Svetsko fudbalsko prvenstvo Katar Foto: Tanjug/AP

Anja Valente, ćerka trenera srpske reprezentacije u fudbalu, Dragana Stojkovića Piksija, objavila je nekoliko fotografija iz Dohe.

Ona, njena sestra Andrea i brat Marko, nalaze se u Kataru gde pružaju ogromnu podršku svom ocu, a prisustvovali su i sinoćnjem meču na kojem su naši orlovi izgubili od Brazila rezultatom 2:0.

- Idemo, Srbija! Idemo, tata - napisala je Anja u opisu fotografije na kojoj zajedno sa sestrom i bratom stoji zagrljena.

Stojkovićeva najstarija ćerka Andrea diplomirala je na američkom univezitetu u Parizu, Anja je studirala modni dizajn u Londonu, a Marko je prvobitno bio krenuo očevim stopama, ali je odustao od fudbala i posvetio se studijama na jednom od najprestižnijih londonskih univetiteta, gde je i diplomirao.

Anja trenutno živi i radi u Londonu, sa suprugom Hugom Valenteom i ćerkicama Indijom Rouz i Kasijom Ginzi. Inače, luksuzna nekretnina u kojoj Anja živi sa svojom porodicom poklon je njenog oca.

(Telegraf.rs)

Video: Veljko snimio čudnu pojavu iznad svoje vile na Dedinju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA