Tiktoker Marko završio u policiji: Ispitivala ga tri inspektora, proveravali mu telefone, zadržan 4 sata

 
 
  • 1

Velika većina veruje da je snimak autentičan i da nije reč o borbi za klikove već da je zabeležen besramni snimak nasilja u porodici, a on je sada završio u policiji na informativnom razgovoru

U medijima je kao bomba odjeknula vest da je tiktoker Marko M. snimio kako mu otac tuče njegovu ženu, a on ne preduzima ništa.

Velika većina veruje da je snimak autentičan i da nije reč o borbi za klikove već da je zabeležen besramni snimak nasilja u porodici, a on je sada završio u policiji na informativnom razgovoru.

Naime, Marko M. se oglasio na Instagramu gde je istakao da je bio na saslušanju i da je tamo zadržan četiri sata, kao i da su ga ispitivala tri inspektora. Tom prilikom su mu proveravali telefone.

Inače, Marko je na Tik Toku upisan kao "Markolaki1997", na kanalu ima skoro 60 hiljada pratilaca, a on je svakodnevno na njemu objavljivao video klipove iz privatnog života. Njegov kanal je nedavno ugašen o čemu je govorio i vođa pokreta Levijatan Pavle Bihali.

(Telegraf.rs)

Video: Tea na binu izvela pevača o kom je brujala Srbija: "Zbog tebe živim..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA