Jovana Jeremić oštro osudila zlostavljanje profesorke iz Trstenika: Kome će on sutra da bude muž i otac?

 
 
 ≫ 
  • 15

- Ovo treba osuditi - rekla je ona

Nasilje u školama otelo se kontroli, o čemu svedoči snimak iz Tehničke škole u Trsteniku na kom se đaci iživljavaju nad profesorkom, kojoj su izmakli stolicu i telefonom zabeležili kako pada.

Povodom ovog slučaja koji je potresao javnost, oglasila se i Jovana Jeremić.

- Ovo treba osuditi, treba biti kažnjen da nikada više ne pomisli da ponovi tako nešto. Meni je žao jer ja znam da naša omladina nije takva - kaže Jovana.

Jeremićeva je potom izjavila da smatra da neko ko se ovako ponaša ne može sutradan biti ispravan otac i muž.

- Ja samo pitam naciju, kako će ovaj mladić koji je izmakao svojoj nastavnici stolicu da bude ispravan muž i otac. To me samo intesuje, koga će on da vaspitava, kako će on da poštuje svoju ženu i ćerku ako je bude imao? Ne može da poštuje neko svoju ženu i ćerku, kad ovo radi nastavnici - rekla je Jeremićeva na TV Pink.

Ministar Branko Ružić treba da reaguje, smatra Jeremićeva.

- Ovo je društvo na kolenima, ovde je nacija na ispitu sada, kao i ministar prosvete Ružić - rekla je Jovana Jeremić.

Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je da ne postoji opcija da se ne reaguje na nasilje u školama, te da će deca iz Trstenika biti najstrože kažnjena - moguće je i izbacivanje iz škole.

Video: Da li smo toliko jadni kao narod: Jovana Jeremić o predstojećem produženom vikendu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma

    19. novembar 2022 | 14:52

    Kao rodjeni trstenicanin,i moj sin je zapoceo skolovanje u toj Tehncko masinskij skoli,koja je bila primer skolstva u Jugoslaviji i posle u Sbiji.Iz Te skole izasle su mnoge generacije metaskih i numerickih struka.Da je tako,sav kadar strucnih mladih metalaca mahom je skolovan za ,,PRVU PETOLETKU,,metropolu hidraulike i pneumatike.Tada je Petoletka zapoljavala 16.500 vruhunskih radnika,koji su svako jutro iz Cacka i Stakaca u 6 sati putovali sinobusom i autobusima do Trstenika.Od takvih strucnjaka osnovana je visa nasinska skola kasnije i masinski fakultet.Na svim,opstinskim,republickim i saveznim takmicenjima Petoletkini metalci u 12 zanimanja osvajali su 90 posto prva mesta.Da je Petoleka bila cuvena u svetu,govori podatak da su amerikanci dali homologovan program za avion Boing 737-300.!!?!!Radeci u ovom gigantu na informativnom poslu,ovu industriju su vodili ejstra strucnjaci,od generala Bosanca,zatim Velje Radivijevica,koji je zatim posle bio direktor ZIMVOJ-a,kasnije predsavnik u Holandiji...Eto,iz te vrhunske masinske skole,rodjeni su strucni medjunaridni priznati strucnjaci,da bi danas neki huligani srozali to sjajno ime MTS u gradu na Zapodnij Moravi.Moj predlog je,da sve uz kuce polazi,a te izgednike odmah ostro kazniti i isterati iz skole,uputiti na drustveno koristan rad ,a nije daleko samo 28 km u SIVI DOM KRUSEVAC?!?

  • Pera

    19. novembar 2022 | 13:01

    Koga boli uvo za tvoje misljenje .. Mnogo si bitna ličnost ..

  • Zrenjaninac

    19. novembar 2022 | 13:41

    Ne volim ovu Jovanu da vidim svojim očima,ali ovo je upravu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA