Ove fatalne srpske lepotice će bodriti svoje izabranike u Kataru: Samo njih troje nemaju devojku

 
 
  • 16

Iako većina žena uzdiše za fudbalerima, pojedini članovi naše reprezentacije nisu emotivno ispunjeni i u Katar će bez devojaka

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi juče je objavio spisak od 26 igrača koje će voditi na Svetsko prvenstvo u Kataru. Mnogi od njih neće ići sami, već će ih sa tribina bodriti njihove fatalne izabranice.

Međutim, iako većina žena uzdiše za fudbalerima, pojedini članovi naše reprezentacije nisu emotivno ispunjeni i u Katar će bez devojaka.

No, da počnemo prvo od fatalnih devojaka koje su uspele da osvoje srca naših reprezentativaca i sa njima čak i osnoju porodice.

Luku Jovića, koji igra na poziciji napadača u Kataru će bodriti supruga, manekenka Sofija Milošević.

Sofija i Luka predstavljaju jedan od najpopularnijih parova na domaćoj sceni. Par je 2020. godine dobio i sina Alekseja, a u martu ove godine dobili još jednog naslednika. Venčanje su odložili zbog pandemije koronavirusa.

Lepa plavuša je veoma popularan model i važi za jednu od najlepših devojaka u Srbiji. Na društvenoj mreži Instagram prati je više od pola miliona ljudi, a ona svakodnevno objavljuje zanimljive fotografije iz privatnog života.

Fotografije pogledajte u nastavku teksta:

Aleksandar Mitrović je u srećnom braku sa dve godine starijom izabranicom Kristinom Janjić. On je više puta naglasio da je ona njegova snaga, kao i da ga uvek podržava, kako na terenu, tako i van njega.

Imaju troje dece. Prvo su dobili sina, dok su 2017. godine dobili i ćerku, a blagosloveni su 2022. kada su dobili još jednu ćerku.

Marka Grujića očarala je odbojkašica Mia Zeremski i u srećnoj vezi su od 2017. godine.

Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja i nakon nekoliko meseci, započeli su vezu. Mia, pored toga što prati sport, bavi se njime i podržava svog dečka, uživa i u modi.

Filip Mladenović, igrač odbrane, u srećnoj je vezi sa prelepom, vrlo atraktivnom Zoranom Žiletić. Zajedno su već pet godina, a popularna devojka veoma često na Instagramu objavljuje fotografije sa svojim partnerom i ističe koliko je srećna pored njega.

Par, a naročito Zorana, veoma su popularni u Poljskoj, gde mediji često pišu o njima. Hvale Zoranin izgled i nazivaju je "impresivnom".

Golman Predrag Rajković je u braku sa manekenkom Anom Rajković i imaju dva sina, Relju i Tadiju.

Ana je veoma atraktivna brineta, koja je veoma popularna na društvenim mrežama, gde neretko sa pratiocima deli porodične fotografije.

Fudbaler Nemanja Gudelj već nekoliko meseci uživa u skaldnoj vezi sa mladom pevačicom Anastasijom Ražnatović.

Iako slabo priča o svojoj vezi, Anastasija dosta vremena provodi sa dečkom u Španiji, a nedavno je progovrila čak i o mogućem venčanju.

- Ovde sam do 20., pa idem na svetsko (Svetsko prvenstvo u fudbalu). Biće uživanje, u poslednje vreme baš volim fudbal i jedva čekam da odem - istakla je nedavno Anastasija.

Za fudbalerom Dušanom Tadićem uzdišu mnoge dame, ali njegovo srce osvojila je Dragana Vukanac, sa kojom je u srećnom braku nekoliko godina.

Dušan je u srećnom braku i to sa lepoticom koju retko (boje rečeno nikad) ne pokazuje u javnosti.

Dragana i Dušan su godinama zajedno, a svoju ljubav ljubomorno kriju od očiju javnosti. Jedno je izvesno - u srećnom su i stabilnom braku, bez ikakvih trzavica i bez ijedne glasine o razdvajanju.

Uroš Račić je nedavno uplovio u vezu sa Emom Radujko. Mnogi su na početku osušivali ovaj odnos zbog razlike u godinama, ali nema sumnje da oni svakao uživvaju u ljubavi.

No, ima lepih vesti za devojke koje će ove godine pratiti prvenstvo, jer su neki od najboljih frajera iz naše reprezentacije sami, odnosno bez devojaka. Među njima su: Dušan Vlahović, Saša Lukić, Andrija Živković.

Video: Sneža Borjan bez donjeg veša: Pertle na haljini otkrile da ne nosi gaćice i brus

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CH

    12. novembar 2022 | 18:05

    Fatalne srpske lepotice???Za koga su ovo fatalne lepotice?Sve same manekenke i pevaljke u pokušaju.

  • Toxi

    12. novembar 2022 | 16:23

    Anastasija lepotica, idi begaj.

  • Norte

    12. novembar 2022 | 17:17

    Opšte je poznato da fudbaleri vole skromne domaćice bez silikona,pirsinga i tetovaže.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA