Uhapšen progonitelj Anastasije Ražnatović! On joj je pretio i kidnapovanjem: Pevačica istraumirana!

 
 
 ≫ 
  • 1

Nadležni su brzo odreagovali i rešili veliki problem s kojim se Cecina ćerka suočila

Pevačica Anastasija Ražnatović je doživela veliki stres i neprijatnost pošto je na jednoj gala proslavi iza sebe videla muškarca koji ju je mesecima uhodio, pa joj i pretio kidnapovanjem.

Pevačici nimalo nije bilo svejedno, što je i istakla u "Ceca šouu", u okviru kog je prikazano i kako je nepoznata osoba brzom reakcijom policije uhapšena.

- Tek me je stvarno stigao strah kada sam ga videla na proslavi. Shvatila sam da situacija nije nimalo naivna i da je čovek veoma opasan i opsednut. On ne preza ni od čega. Kada sam shvatila da je iza mene videla sam da situacija nije naivna i nisam znala šta hoće da mi uradi - pričala je Anastasija.

Jedan njen prijatelj bio je taj koji je obavestio nadležne o drami:

- Drugaricu progoni manijak već neko vreme. Pojavljuje se svuda gde se ona nađe. Ceo slučaj je prijavila, međutim on i dalje nastavlja da je proganja - bile su njegove reči.

- Shvatila sam da je situacija ozbiljna kada sam počela da dobijam pretnje i eksplicitne snimke tog čoveka. Počeo je da dolazi ispred moje kuće, da mi šalje slike da je ispred moje kuće. U svojim porukama je navodio da bi me kidnapovao, plašila sam se da će mi nauditi - žalila se ona, koja ranije nikad ništa slično nije doživela.

- Znam da nije normalan i znam šta mi šalje. Je l' moguće da se ovo dešava, oni njega privode... Ovo u životu nisam doživela - prokomentarisala je pošto je videla da ga odvode.

Dokumentarno-igrani serijal "Ceca show" koji se emituje samo na Blic televiziji možete gledati svakog petka od 22h na MTS kanalu 115. Reprizu epizode "Ceca show” možete gledati subotom u 8:30h i u 17 h.

Video: Anastasiju uhodio nepoznati muškarac: Uhapšen čovek koji ju je progonio

(Telegraf.rs)

Video: Nebojša Čović otkrio šta je potrebno Zvezdi za A licencu Evrolige

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    13. novembar 2022 | 18:08

    Što nije popričala malo sa njim i slikala se i gotovo .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA