"Naplatio sam bezobrazluk": Kiki Lesendrić besan na Anu Nikolić, pa je udario po džepu

 
 
  • 0

Jednu od mnogih saradnji je ostvario i sa Anom Nikolić na pesmi "Romale Romali", ali ga je pevačica tada mnogo naljutila, pa joj je "debelo" naplatio

Zoran Kiki Lesendrić iza sebe ima bogatu karijeru, kako sa grupom "Piloti", tako i u stvaranju pesama za druge kolege.

Jednu od mnogih saradnji je ostvario i sa Anom Nikolić na pesmi "Romale Romali", ali ga je pevačica tada mnogo naljutila, pa joj je "debelo" naplatio.

- Bio sam bezobrazan i taj bezobrazluk je naplaćen, a sa druge strane, trebalo je da radim ceo album, pa se vratio Mili, bio sam ljut i odvalio sam cenu koja je bila opravdana - rekao je Kiki, koji je odgovorio i na pitanje da li je naplatio oko 30.000 evra kao što se spekulisalo.

- Bilo je jako skupo raditi produkciju u to vreme, Marina je bila takođe skupa, kao i Ljilja Jorgovanović, pesma je svakako opravdala cenu i njoj je donela novac - istakao je kompozitor, te se osvrnuo na Zdravka Čolića.

- Imam dobru ideju za Čolu, on mi je izuzetno dobar drug. Imam refren, ali nemam strofu. Čekaćemo da dođe inspiracija i nadam se da će to biti to - rekao je Kiki za "Blic".

Video: Kikindo, ti si najveće žarište korone u Srbiji, izdrži: Glumci i muzičari poslali snažne poruke

(Telegraf.rs)

Video: Tea Tirović posle koncerta u Čairu oduševljena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA