Rasta održao promociju pesme posvećenu reprezentaciji Srbije: "Želeo sam na taj način da im se zahvalim"

  • 1

Reper je okupio veliki broj medija u jednom prestoničkom hotelu

Stefan Đurić Rasta organizovao je danas promociju svoje pesme u jednom prestoničkom hotelu, a na istu je stigao u skupocenoj mašini.

Naime, Rasta je u razgovoru za Telegraf otkrio i kako je došao na ideju da snimi numeru koja je ujedno i poklon za reprezentaciju Srbije.

- Kao neko ko navija za Partizan očekujem da Mitrović i Vlahović daju gol. Za mene bi uspeh bio da prođemo grupu, nakon toga je sve izvesno. Navijam naravno za njih, a moguće je da ću i otići u Dohu i navijati svim srcem za njih - započinje Rasta i dodaje:

- Ideja za pesmu i spot javila se još tokom kvalifikacija i rekao sam tada sebi “uradiću im pesmu pa šta bude, makar se i ne kvalifikovali”, oni su jedina reprezentacija koja nema svoju pesmu i želeo sam da im se na taj način zahvalim na požrtvovanju koje daju za našu reprezentaciju - završava Đurić za Telegraf.

Podsetimo, sukob Ane Nikolić i Raste ne jenjava, a pevačica je nedavno istakla da više ne želi da trpi reperova "zlodela", kao i da je rešila da mu jednom za svagda stane na put.

(Telegraf.rs)

Video: Tea Tirović posle koncerta u Čairu oduševljena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    9. novembar 2022 | 19:56

    Nema potrebe za tvojom pesmom, tata Djus je objasnio kako se to radi.Svaka ti cast na trudu i zelji ali Djus je bolji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA