Siniša Kulić progovorio o Miljaninoj vezi s Bebicom i Zolom: Evo kog zeta podržava

 
 
  • 1

- Ništa ne mislim o njihovom odnosu, ne interesuje me iskreno da vam kažem. Naravno da i dalje podržavam Bebicu - rekao je Siniša

Otac Miljane Kulić Siniša Kulić otkrio je kako se oseća povodom ćerkinih turbulentnih odnosa sa dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom, kao i kako komentariše njeno prisno druženje sa bivšim momkom Lazarom Čolićem Zolom.

On je priznao da li i dalje podržava zeta.

- Ništa ne mislim o njihovom odnosu, ne interesuje me iskreno da vam kažem. Naravno da i dalje podržavam Bebicu. Bebica nije kockar i to odgovorno tvrdim. Išao sam u Deltu danas. Kažu ljudi da je sa Miljanom pio kafu i da su otišli. On se dečko ne odvaja od nje, od nas. Nisam u njenoj glavi, mene rijaliti ne interesuje. Moje mišljenje je da se igra sa Zolom, i ono sinoć što je rekla u intervjuu podržavam - naveo je Kulić.

Nije mogao a da ga ne prokomentariše današnju svađu svoje supruge Marije Kulić sa pevačicom Zoricom Marković koja je izjavila kako poseduje dokaze da je njegova žena se*sualno opštila sa Bebicom u jednom apartmanu.

- Čuo sam u pušionici to. Od toga nema ništa o tome i ne razmišljam uopšte u tom pravcu, ne verujem u to - rekao je Siniša za "Pink".

Video: Lupanje šamara, bacanje... Zola ponovo na meti Miljane Kulić

(Telegraf.rs)

Video: Tea Tirović posle koncerta u Čairu oduševljena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Драган

    8. novembar 2022 | 14:56

    Појавом ових ликова култура је спуштена на минус пинк зарађује на њиховим промоцијама шта ради РРА ово нећете објавити

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA